Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ömer Fikret Şen, Beşiktaş'ın sezon başındaki performansını ve siyah-beyazlı takımın şampiyonluk yarışındaki konumunu değerlendirdi. Şen, Beşiktaş'ın istikrarlı bir görüntü sergilediğini belirterek takımın oyunundaki düşüşün yalnızca Zalgiris karşılaşmasında görüldüğünü söyledi.Beşiktaş'ın yarın oynayacağı karşılaşmaya da değinen Şen, siyah-beyazlıların kazanması halinde oluşacak psikolojik avantajın önemine dikkat çekti."HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN İYİ GİDİYOR"Beşiktaş'ın sezon başlangıcını değerlendiren Ömer Fikret Şen, rakiplerin yaşadığı puan kayıplarının da siyah-beyazlılar açısından önemli olduğunu ifade etti.Şen, "Her şey Beşiktaş için iyi gidiyor hocam. Ben bu kadar ayağımızın da kısmetli olduğu bir sezon hatırlamıyorum. Bazen sen iyi olursun da rakip de iyi olur. Rakip de reaksiyon verir ama biraz da burada rakiplerin de kötü gidişini kullanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı."BEŞİKTAŞ'IN OYUNUNUN DÜŞTÜĞÜ TEK MAÇ..."Beşiktaş'ın sezon genelindeki oyununa da dikkat çeken Şen, siyah-beyazlıların performansındaki istikrarın altını çizdi.Şen, "Mesela Beşiktaş böyle değil. Şu anda Beşiktaş'ın oyunun düştüğü tek maç biliyorum ben: Zalgiris maçı. Başka hiçbir maçta Beşiktaş'ın oyunu düşmedi. O da 3-0'ın verdiği şeyle ikinci maç. Biraz da kadro değişikliği vardı" dedi." KAZANIP LİDER OLALIM"Beşiktaş'ın Amed spor ile karşılaşmasına da değinen Şen, siyah-beyazlıların liderlik hedefini vurguladı.Şen, "O yüzden biz inşallah kazanıp lider olalım. Yani tek hedef bu olsun" ifadelerini kullandı.Şen ayrıca Beşiktaş'ın kazanması halinde puandan bağımsız olarak rakipler üzerinde psikolojik bir etki oluşabileceğini belirterek, "Sen kazanırsan 'Beşiktaş kolay kolay yenilmiyor' algısı olacak kafalarda. Puandan farklı bir şey bu" diye konuştu."İYİ Kİ ÖNDER ÖZEN ITALIANO'YU GETİRDİ"Ömer Fikret Şen, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'nun takım üzerindeki etkisine de değindi. Şen, teknik direktörün göreve getirilmesinde Önder Özen'in rolüne dikkat çekerek, "Önder Özen'i gördüğünde bizim için ona sarılıp teşekkür et. İyi ki Önder Özen Italiano'yu getirdi" sözlerini kullandı.Duhuliye.com