Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Okumanız Gereken Haftanın En Komik Tweetleri

Magazin

Administratör
s-da1aa6a9cd0d2121bb5435834418c1c47e89875c.jpg

HAFTANIN EN BOMBA TWEETLERİ GELDİ! Gülmekten Karnınız Ağrıyacak, Hazır Mısınız?

Merhaba sevgili okuyucularım, haftanın tam ortasına gelmişken enerjiniz düştü mü? Pazartesi sendromu yerini Salı yorgunluğuna mı bıraktı? Yoksa Cuma'ya ulaşmak için gün sayarken bir doz motivasyona mı ihtiyacınız var? İşte tam da bu noktada, tüm dertlerinizi, tasalarınızı bir kenara bırakıp kahkahalarla dolu bir kaçamak yapmaya hazır olun! Editör masamıza düşen ve ekibimizi gülme krizine sokan haftanın en komik tweet derlemesiyle karşınızdayım.

Bazen hayatın koşturmacası içinde küçük anlarda yakaladığımız o absürtlükler, hepimizin yaşadığı ortak dertler ya da sadece zekice yazılmış tek bir cümle, günümüzü aydınlatmaya yeter. İşte bu hafta seçtiğimiz tweet'ler de tam olarak öyle. Kimi zaman hepimizin düşündüğü ama dile getiremediği şeyleri öylesine komik bir dille anlatmışlar ki, "Evet ya, ben de aynısını yaşıyorum!" diye mırıldanırken bulacaksınız kendinizi. Sosyal medyanın o anlık dehası, gündelik hayatın ironisi ve yer yer toplumsal gözlemlerin komiklik dozu öyle iyi ayarlanmış ki, okurken hem gülecek hem de "gerçekten tam beni anlatıyor" diye düşüneceksiniz. Üstelik bu tweet'ler sadece güldürmekle kalmıyor, aynı zamanda adeta haftanın genel ruh halinin birer fotoğrafını çekiyor.

Hani derler ya, "her ne yapıyorsanız bırakın ve buna bakın" diye, işte bu derleme tam olarak öyle bir şey! Kahvenizi tazeleyin, arkanıza yaslanın ve bu haftanın en çok konuşulan, en çok paylaşılan ve emin olun sizi en çok güldürecek tweet'lerine bir göz atın. Gündemden uzaklaşmak, biraz kafa dağıtmak ve bolca gülmek isteyen herkesin mutlaka okuması gereken bir seçki hazırladık. İnanın bana, pişman olmayacaksınız; aksine, haftanıza neşe katacak bu minik molaya bayılacaksınız!

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? En çok hangi tweet'e güldünüz? Yorumlarda buluşalım!