Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Hepsi zamanında görmüş!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mobbing ve resmi belgede sahtecilik iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun da bulunduğu 7 şüpheli, 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.Bu gelişme sonrası sosyal medyada Ferhat Gündoğdu ile ilgili yapılan açıklamalar yeniden gündem oldu.ALİ KOÇ'UN SÖZLERİSosyal medyadaki kullancıların bir kısmı Ali Koç'un 18 Eylül 2025 tarihindeki sözlerini paylaştı! İşte Ali Koç'un o açıklaması..."Hayatta olduğum müddetçe, başkan olayım ya da olmayayım, Sayın Ferhat Gündoğdu'nun ne olduğunu, neyi temsil ettiğini, hangi zihniyete hizmet ettiği açıklanana kadar peşinde olacağım.TFF Başkanına şunu aktardım. Evrakta sahtecilikten tutun sınav sorularının manipüle edilip paylaşılması, istenen hakemlerin kayrılması ve istenmeyen hakemlerin mobbinge uğramasının bir kültür haline geldiğini aktarmaya çalıştım."SADETTİN SARAN'IN MHK SÖZLERİSadettin Saran'ın 13 Mart 2026 tarihinde Fenerbahçe Başkanı olarak yaptığı açıklama;"Kulüplerin yüzde 90'ı MHK'den rahatsız. Ferhat Bey'in orada durması bizim için muamma. Bence bu durum federasyona da zarar veriyor. Ferhat Bey konusunda kendisine ciddi bir destek var ve biz bunu anlayamıyoruz! Bu kadar net hataların olduğu yerde bence bu durum kalandan çok onu tutana zarar verir!"BURAK YILMAZ'IN TEPKİSİ!Burak Yılmaz'ın Gaziantep FK'da teknik adamlık yaptığı dönemde Çaykur Rizespor maçı sonrası 14 Nisan 2026 tarihindeki sözleri sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlandı;"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu dokunulmaz mı? Neler geldi neler geçti. İstedikleri gibi orada Fuat Göktaş ile istedikleri gibi oynatıyorlar, indiriyorlar.''OKAN BURUK'UN GÖNDERMESİ!Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 9 Haziran 2026 tarihinde yaptığı açıklamada MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında şu ifadeleri kullandı;"Yunus'un coğrafi ofsayt pozisyonu sezonun en önemli pozisyonuydu. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu çok başarısız buluyorum. Hakemlerden çok en başarısızı MHK Başkanı! Yanlış hakem atamaları olduğunu düşünüyorum."SERDAL ADALI'NIN ALANYA MAÇI SONRASI İSYANI"MHK Başkanı burada durduğu sürece Türk futbolu bir adım ilerleyemez! TFF, MHK Başkanını görevden de alamıyor. Anladığım bu. Türkçesi bu."duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026