Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hekimoğlu yeni fragman yayınlandı! Hekimoğlu yeni bolum ne zaman?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virusu sebebiyle araya giren Hekimoğlu dizisinin cekimlerinin başladığı acıklanmıştı. Bugun de Hekimoğlu yeni bolum fragman yayınlandı. Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu dizisinin yeni bolum tarihi internette araştırılıyor. İşte detaylar… Kanal D'nin en sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu, son olarak 14. bolum ile ekranlara gelmiş ve daha sonrasında corona virusu arasına girmişti. Dizinin sıkı takipcileri, yeni bolumun ne zaman yayınlanacağını araştırıyordu. Hekimoğlu dizisinin 15. bolum (yeni bolum) fragmanı yayınlandı.
HEKİMOĞLU YENİ BOLUM FRAGMAN İZLE
HEKİMOĞLU YENİ BOLUM NE ZAMAN?
Yeni bolum cekimlerinin temmuz ayında başladığı Hekimoğlu dizisinin yeni sezondan ne zaman yayınlanacağı henuz acıklanmadı. Hekimoğlu yeni bolumde, Ateş’i hastanede bekleyen buyuk surpriz ne? Ateş ve Zeynep arasında olanlar, nasıl bir sonuca yol acacak? İpek, bu ikili arasındaki durumu Orhan’a sorarak ne oğrenmek isteyecek?
HEKİMOĞLU SON BOLUMDE NELER OLDU?
Hekimoğlu, aksi yondeki uğraşlarına rağmen Vahap'la yuzleşmek zorunda kalır. Vahap Hekimoğlu'nun istifasını ister. Bu hamlesinde başarılı olamayan Vahap, Hekimoğlu'nun kovulması icin yonetim kurulunu toplar. Hekimoğlu, Orhan ve İpek'in kendi tarafında olduğunu duşunmektedir. Oy birliği sağlanmadığı muddetce Vahap'ın planı işe yaramayacaktır. Fakat oylama gunu geldiğinde İpek beklenmedik bir tutum sergiler.
Tum bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine hamile bir kadın yatırılır. Hekimoğlu ve ekibi kadının hastalığının nedenlerini araştırırken, hem anneyi hem de bebeği yaşatmak icin caba sarf etmektedirler.
Anne ve karnındaki bebeği kurtulabilecek midir? Vahap amacına ulaşabilecek midir? Orhan'ın kovulma sebebi nedir? İpek'in yapacağı hangi surpriz hamle hastanedeki dengeleri değiştirecektir?