Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hazal Kaya kimdir, kac yaşında? Hazal Kaya nereli?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hazal Kaya, 1990 doğumludur. İlk dizi deneyimini 2006 yılında yayınlanan Acemi Cadı dizisiyle yaşayan Hazal Kaya hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Hazal Kaya nereli ve kac yaşında? Son olarak Bizim Hikaye isimli dizide Filiz karakterine hayat vermiş olan Hazal Kaya hakkında merak edilen tum detayları haberimizde sizler icin derledik. Hazal Kaya kimdir? Nerede doğdu, kac yaşında, oynadığı diziler ve filmler…
HAZAL KAYA KİMDİR
Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te dunyaya gelmiştir. Tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. Aslen Gaziantep'lidir. İlkoğretimini Gaziosmanpaşa İlkoğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur. İstanbul Bilgi Universitesi Sahne ve Gosteri Sanatları Yonetimi Bolumu'nden mezundur.
hazal-kaya-kimdir-kac-yasinda-hazal-kaya-nereli-5f2bc5a775d6a.jpg
Hazal Kaya, adını Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal Ziyagil karakteri ile duyurdu

Kameralar karşısına ilk kez bir reklam filmi ile gecen Hazal Kaya, 2006 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile televizyon dunyasına adım attı. Hazal Kaya ardından, lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. İlk sinema deneyimini ise Calgı Cengi filmiyle gercekleştirdi.
Adını Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal Ziyagil karakteri ile duyuran Hazal Kaya, 2011 yılında reyting rekorlarını alt ust eden Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha rolu ile başrolde yer almıştır.
Son olarak Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya, 2019 yılında yonetmen, senarist Ali Atay ile evlenmiştir ve “Fikret Ali” adında bir oğlu vardır.
hazal-kaya-kimdir-kac-yasinda-hazal-kaya-nereli-5f2bc5a7b74e1.jpg
Hazal Kaya, 2019 yılında yonetmen, senarist Ali Atay ile evlendi

Hazal Kaya'nın rol aldığı diziler ve filmler:
2017 – Bizim Hikaye (Filiz) (TV Dizisi)
2015 – Kırık Kalpler Bankası (Aslım) (Sinema Filmi)
2014 – İtrazım Var (Zeynep Bulut) (Sinema Filmi)
2014 – 2015 – Maral: En Guzel Hikayem (Maral) (TV Dizisi)
2013 – Mavi Dalga (Fırat'ın Sevgls) (Sinema Filmi)
2013 – Feyruz (Hazal) (TV Dizisi)
2013 – A.Ş.K. (Azra) (TV Dizisi)
2012 – Son Yaz Balkanlar 1912 (Emine) (TV Dizisi)
2012 – Bu Son Olsun (Lale) (Sinema Filmi)
2011 – Calgı Ceng (Kapıdan Bakan Kız) (Sinema Filmi)
2011 – Behzat C.: Sen Kalbme Gomdum (Berna C.) (Sinema Filmi)
2011 – Ay Buyurken Uyuyamam (Hulya) (Sinema Filmi)
2011 – 2012 – Adını Feriha Koydum (Feriha) (TV Dizisi)
2010 – 2012 – Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi Sezon (Berna) (TV Dizisi)
2008 – 2009 – Aşk-ı Memnu (Nihal Ziyagil) (TV Dizisi)
2007 – Genco (Ozge / Gulay) (TV Dizisi)
2006 – Taşların Sırrı (Bengu) (TV Dizisi)
2006 – Sıla (Berrin) (TV Dizisi)
2006 – Acemi Cadı (Pelin) (TV Dizisi)
Son guncelleme: 10:33 - 06.08.2020