Magazin Editor
Magazin Habercisi
Milli futbolcunun maç sonrası sorumluluğu üzerine alan açıklamalarına değinen Özkan Öztürk, “Beşiktaş senin yüzünden kaybetmedi. Kazanırken de takım olarak kazandı, kaybederken de takım olarak kaybetti” ifadelerini kullandı.“Beşiktaş kazanırken de kaybederken de takım halinde yaptı''TRT Spor’da Beşiktaş’ın son maçını ve Salih Özcan’ın performansını değerlendiren Özkan Öztürk, milli futbolcunun karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamanın kendisini üzdüğünü belirtti.Öztürk, Salih Özcan’a destek vererek şunları söyledi:“Ben biraz üzüldüm Salih’in basın toplantısındaki bir açıklamasından dolayı. Dedi ki, ‘Benim yüzümden kaybettik.’ Hayır Salih, sevgili kardeşim, Beşiktaş senin yüzünden kaybetmedi. Sen orada duygusal bir açıklama yaptın, sorumluluğu almak istedin ama hayır. Beşiktaş kazanırken de takım olarak kazandı, kaybederken de takım olarak kaybetti. Senin yüzünden kaybetmedi.”“Bu zamana kadar mükemmel performans sergiledin”Salih Özcan’ın Beşiktaş formasıyla geride kalan süreçte ortaya koyduğu performansa dikkat çeken Öztürk, tek bir maç üzerinden yapılan değerlendirmelere de karşı çıktı:“Sen bu zamana kadar çünkü mükemmel performans sergiledin. Ben son maçtan sonra bazı yorumlardan dolayı çok üzüldüm. Maalesef bu bakış açısını artık yerle bir etmemiz gerekiyor. Bu bakış açısından kurtulmamız lazım.”“Milli takımın muhtemel 11’inde Salih olmazsa olmaz demiştim”Özkan Öztürk, Salih Özcan’ın performansının yalnızca Beşiktaş özelinde değil, A Milli Takım açısından da önemli olduğunu vurguladı.Öztürk, daha önce yaptığı bir değerlendirmeyi hatırlatarak şöyle konuştu:“Ben muhtemel 11’de, milli takımla ilgili Salih’e ‘olmazsa olmaz’ demiştim. Sonrasında bir yorum okudum; ‘Son maçta iki gol yedirdi, nasıl Salih’i koyarsın?’ Ondan önce oynadığı sekiz maçta Avrupa’yla birlikte Beşiktaş’ın yıldızıydı.”“Bir maçta mı Salih kötü oldu?”Futbolcuların tek bir karşılaşmadaki performansları üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Özkan Öztürk, Salih Özcan’a yönelik eleştirilere şu sözlerle tepki gösterdi:Öztürk, Salih Özcan’ın sezonun geride kalan bölümünde Beşiktaş’ın öne çıkan isimlerinden biri olduğunu vurgularken, son maçta yaşanan mağlubiyetin sorumluluğunun tek bir futbolcuya yüklenmesinin doğru olmadığını ifade etti.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026