Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayatını kaybeden Huner Coşkuner’in vasiyeti ortaya cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
hayatini-kaybeden-huner-coskuner-in-vasiyeti-ortaya-cikti.jpeg

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir suredir tedavi goren sanatcı Huner Coşkuner, durumunun kotuleşmesi uzerine dun yoğun bakıma kaldırıldı. 58 yaşındaki şarkıcı yapılan tum mudahalelere rağmen hayata tutunamadı.
Kardeşinin vefatı sonrası acıklama yapan abla Coşkuner, “Bir gun evvel konuştum. Bana pilav yap gel dedi” diye konuştu.
VASİYETİ ORTAYA CIKTI
Coşkuner’in olumunun ardından yıllar once acıkladığı vasiyeti de ortaya cıktı. 2013 yılında ‘Mesut Yar’la Burada Laf Cok’ programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında “Kupesiz gunum yok. Aksesuarı ciddi anlamda cok severim. Kupe, bilezik, kolye… Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar… Bundan guc mu alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen cok guzel, kupelerimle gomulmek isterim” demiş.
hayatini-kaybeden-huner-coskuner-in-vasiyeti-ortaya-cikti-601e341cee1d5.jpeg
UNLU İSİMLERİ YASA BOĞDU
Coşkuner’in zamansız vedası sanat dunyasını yasa boğdu. Safiye Soyman, Işıl Yucesoy, Nilgun Belgun, Ebru Gundeş, Ferhat Gocer gibi bircok unlu isim, sosyal medya hesaplarından yaşadığı uzuntuyu paylaştı.
AYLARDIR KANSERLE SAVAŞIYORDU
Hastaneden yapılan acıklamada, “Sanatcı Huner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bolumu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştı” ifadelerine yer verilmişti.
İlginizi Cekebilir
hayatini-kaybeden-huner-coskuner-in-vasiyeti-ortaya-cikti-601e341d5c687.jpg
Huner Coşkuner hayatını kaybetti sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur