Magazin Editor
Magazin Habercisi
Tecavuz ve cinsel saldırı suclarından 23 yıl hapis cezası alan Harvey Weinstein, gectiğimiz haftalarda corona virusu testi pozitif cıkmıştı. Weinstein'ın corona virusunu yenediği oğrenildi. Hollywood’un unlu film yapımcısı Harvey Weinstein, yaklaşık iki hafta once corona virusune yakalanmıştı. Tecavuz ve cinsel saldırı suclarından 23 yıl hapis cezasını cekmek uzere New York’taki Wende Cezaevi’nde bulunduğu sırada corona virusu testi pozitif cıkan Weinstein’ın iyileştiği duyuruldu.
Tıbbi izolasyondan cıktığını belirten Weinstein’ın sozcusu Juda Engelmayer, unlu yapımcının iyi durumda olduğunu belirtti.
Daily Mail’e konuşan bir yakını, yapımcının hala hayatta kalmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını soyleyerek, “Test sonucu pozitif cıktıkdan sonra onunla temasa gecemedik. Cunku tecrit edildi ve karantinaya alındı. Ateşi ve oksuruğu vardı. Normalde de cok sağlıklı değildi. Durust olmak gerekirse cok endişeliydim. Bunu atlattığına inanamıyorum. Kesinlikle corona virusunun onun sonu olacağını duşunuyordum” dedi.
İLGİLİ HABERHarvey Weinstein'ın corona virusu testi pozitif cıktı
Tıbbi izolasyondan cıktığını belirten Weinstein’ın sozcusu Juda Engelmayer, unlu yapımcının iyi durumda olduğunu belirtti.
Daily Mail’e konuşan bir yakını, yapımcının hala hayatta kalmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını soyleyerek, “Test sonucu pozitif cıktıkdan sonra onunla temasa gecemedik. Cunku tecrit edildi ve karantinaya alındı. Ateşi ve oksuruğu vardı. Normalde de cok sağlıklı değildi. Durust olmak gerekirse cok endişeliydim. Bunu atlattığına inanamıyorum. Kesinlikle corona virusunun onun sonu olacağını duşunuyordum” dedi.
İLGİLİ HABERHarvey Weinstein'ın corona virusu testi pozitif cıktı