Magazin Editor
Magazin Habercisi
Harun Tan, gecen nisan ayında payatını kaybeden oğlu Pars'ın doğum gununde mezarını ziyaret etti. Ebru Şallı ise "Seni tarifsiz ozluyorum. Buluşacağız Ponciğim benim, kavuşacağız" sozleriyle oğlunun doğum gununu kutladı. Eski manken Ebru Şallı’nın oğlu Pars Tan, 17 Nisan’da iki yıl mucadele ettiği lenfoma kanserine yenik duşerek hayatını kaybetti. Pars’ın dun doğum gunuydu. Harun Tan, oğlu Pars’ın doğum gununde mezarı başına gelerek dua etti. Bir sure mezarı başında duran Tan, daha sonra mezarlıktan ayrıldı.
Aylardır zor gunleri atlatmaya calışan Şallı ise Instagram hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.
Oğlu Pars ile cekilen fotoğraflarını takipcileriyle paylaşan Şallı şu ifadeleri kullandı:
* Ponciğim benim, seni cok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an icin sana minnettarım.
* Her zaman şukrediyorum senin annen olduğum icin. 9 yıl ben bir melekle yaşadım. Gercek bir meleğin nefes aldığını gordum ben.
* Annişin seni cok seviyor meleğim doğum gunun kutlu olsun. Seni tarifsiz ozluyorum. Buluşacağız Ponciğim benim, kavuşacağız.
Son guncelleme: 10:36 - 26.09.2020
Aylardır zor gunleri atlatmaya calışan Şallı ise Instagram hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.
Oğlu Pars ile cekilen fotoğraflarını takipcileriyle paylaşan Şallı şu ifadeleri kullandı:
* Ponciğim benim, seni cok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an icin sana minnettarım.
* Annişin seni cok seviyor meleğim doğum gunun kutlu olsun. Seni tarifsiz ozluyorum. Buluşacağız Ponciğim benim, kavuşacağız.
Son guncelleme: 10:36 - 26.09.2020