Sevgili Stil Avcıları ve Trend Tutkunları!
Bugün magazin dünyasının en çok konuşulan, en çok paylaşılan ve hepimizin merakla beklediği o konuya dalış yapıyoruz: "Hangi Manifest Kızısın? En Çok Hangi Üyeye Benziyorsun?" testi! Malum, bu tür testler ruh halimize birebir, kendimizi keşfetme yolculuğumuzda bize eğlenceli ipuçları sunuyor. Ama bu seferki bambaşka! Son zamanların en çok ilham veren, stil sahibi ve karizmatik ekibi Manifest Kızları'nın hangi üyesi olduğunu öğrenmek, şimdiden sosyal medyayı salladı. Her biri ayrı bir ikon, her biri ayrı bir dünya. Kimimiz Arya'nın cesur ve iddialı duruşuna hayran, kimimiz Melis'in derin ve bohem ruhunda kayboluyor, kimimiz Defne'nin enerjik ve neşeli tavrına bayılıyor, Deniz'in sakin ve sanatsal yönü kimimizi etkiliyor. Peki, bu ışıl ışıl dünyada senin yerin neresi?
Bu quiz sadece "Hangi ünlüye benziyorsun?" sorusunun ötesine geçerek, içindeki o gizli Manifest Kızını ortaya çıkarıyor. Cevapladığın her soru, stil tercihlerinden hayata bakış açına, sosyal çevrendeki duruşundan kariyer hedeflerine kadar birçok detayı mercek altına alıyor. Sonuçlar çıktığında ise bir şaşkınlık dalgası başlıyor! "Aman Allah'ım, gerçekten ben tam da oyum!" diyenler mi ararsın, "Hiç beklemiyordum ama şimdi düşününce..." diye kafa karışıklığı yaşayanlar mı? Bizim editör ekibimiz bile saatlerce sonuçları tartıştı, kim kiminle yer değiştirmeli diye dedikoduyu dibine kadar yaşadı! Unutmayın, bu sadece eğlenceli bir test ama bazen içimizdeki ışığı parlatmak için minik bir kıvılcım yeter.
Haydi bakalım, sen de testi çözdün mü? Eğer çözdüysen, sonucunu bizimle paylaşmaya ne dersin? Hangi Manifest Kızı çıktın ve çıkan sonuç seni şaşırttı mı, yoksa "Zaten biliyordum!" mu dedin? Belki de içindeki Arya, Melis, Defne veya Deniz seni çoktan ele geçirmiştir! Bizden söylemesi, bu test sadece bir başlangıç; asıl eğlence sonuçları arkadaşlarınla kıyaslamaya başladığında patlıyor!
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!