Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Yener yanıtladı: Cok uzgunum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Muzik kariyerinde farklı turleri deneyerek kendisine yeni kulvarlar acan şarkıcı Hande Yener, bir suredir duyurusunu yaptığı ancak sevenleriyle buluşturamadığı albumuyle ilgili dikkat cekici bir acıklamada bulundu. Pek cok pop şarkıcısı gibi yeni calışmalarını yaz mevsiminde sevenleriyle buluşturmaya calışan Hande Yener, bu sene hesapta olmayan nedenler yuzunden albumunun cıkış tarihini ertelemek zorunda kaldı.
Gece kuluplerinde calan şarkılarıyla sezona damga vuran isimlerden olan Hande Yener, bir takipcisinin Twitter uzerinden kendisini etiketleyerek yonelttiği “Şu albumu sal artık gozunu seveyim ya kuruduk kuruduk” şeklindeki serzenişine kayıtsız kalamadı ve ilginc bir itirafta bulundu.
Yener albumun elinde olmayan nedenlerden dolayı geciktiğini soylerken bundan dolayı ne kadar uzgun olduğunu dile getirdi ve bu gecikmenin neden olduğuyla dair bilgileri de en kısa zamanda sevenleriyle paylaşacağını duyurdu.
Hande Yener kendisine yoneltilen album sorusuna şu sozlerle yanıt verdi:
“Cok uzgunum, sizi bekletmek değildi niyetim, tam tersiydi! Ama hic hesapta olmayan bir şey oldu ve bu konuyu sonra, siz sevenlerimle paylaşacağım… Beni anlayacağınızı biliyorum. Sizi cok seviyorum.”
hande-yener-yanitladi-cok-uzgunum-5f493900ae15d.jpg