Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Yener: Müzisyen sevgilim var! Gülşen’in konforunu yaşıyorum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hande Yener, bir restoran cıkışı gazetecilerle karşılaştı. Bir suredir ortalıkta olmayan Yener, karantinada hep evde kaldığını hic dışarıya cıkmadığını ve her ihtiyacını kendinin karşıladığını belirtti. Yener muzisyen sevgilisi Misha icin de "Muzisyen biri ile birlikte olmak cok guzel, sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gulşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum" dedi. Şarkıcı Hande Yener onceki akşam Etiler’de bir restoranda akşam yemeği yedi. Uzun suredir gozlerden uzak kalan Hande Yener cıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karantina suresi boyunca evden cıkmadığını soyleyen Yener “Ben annemle yaşadığım icin bu surecte cok dikkat ettim. Dışarıya cıkmadım her şeyi kendim yaptım. Kendi sacımı boyadım, manikurumu, pedikurumu hepsini kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım” dedi. Yakın dostu Demet Akalın ile hala goruşemediklerinin hatırlatılması uzerine esprili bir cevap veren Yener “Goruyorsunuz hicbir şey goruşmemize izin vermiyor” diyerek kahkalar attı.

“Gulşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum”

Uzun suredir rapci Misha ile aşk yaşayan Hande Yener oldukca mutlu olduğunu belirterek “Muzisyen biri ile birlikte olmak cok guzel, sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gulşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum” dedi. Sevgilisi ile birlikte tatil planları yaptıklarını soyleyen Hande Yener tekne ya da ev tutacaklarını soyledi. Evlilik duşunup duşunmediği sorularına ise “Bence mutluluk evlenmek değil. Ben uzun bir ilişki seviyorum şuan her şey cok guzel gidiyor” diyerek mekandan ayrıldı.
hande-yener-muzisyen-sevgilim-var-gulsen-in-konforunu-yasiyorum-5f15e86734128.jpg

İLGİLİ HABERHande Yener'den Demet Akalın'a TDK gondermesi