Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Ercel’in anne ozlemi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Hande Ercel, Ocak 2019'da vefat eden annesi Aylin Ercel'i doğum gununde şu sozlerle andı: "Guzel sesin kulağımdan bir an olsun gitmiyor. HÂl her sabah opuyorsun boynumdan. Bugun senin doğuşun, sonsuz oldu. Seni cok ozluyorum anne." Oyuncu Hande Ercel, gecen yıl kanser hastalığından kaybettiği annesi Aylin Ercel’in doğum gununu Instagram’da paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı. Annesinin bir doğum gununde cekilmiş fotoğrafını yayınlayan Ercel, altına şu notu duştu:
“Güzel sesin kulağımdan bir an olsun gitmiyor, varsın buradasın. HÂl her sabah öpüyorsun boynumdan. Bugün senin doğuşun, sonsuz oldu. Her gün hayal ettiklerimizden daha güzel bir denize girdiğini biliyorum oralarda… Seni çok özlüyorum anne.”
hande-ercel-in-anne-ozlemi-5f96cc71a0ec9.jpeg
Hande Ercel’in paylaşımı.

Hande Ercel gecen ‘Anneler Gunu’nde de annesini duygusal bir mesajla anarak şu ifadeleri kullanmıştı:
“Biz buyurken evde 3 kızdık boyle, 3 deli kız… Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu. Biz yine 3 kızız… Senin oğretilerinle buyuyoruz, buyutuyoruz… Her gun daha da ozluyorum seni pudram… Her adımım sana biraz daha gurur vermek icin, biraz daha yuzunu guldurmek icin… ‘Yapamam’ dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hic duşunemediğim kadar buyuk yukleri taşıma kuvvetim varmış.”
hande-ercel-in-anne-ozlemi-5f96cc71cae49.png
Aylin Ercel-Gamze Ercel-Hande Ercel

“Annem olduğun icin cok şanslıyım. Senden oğrendiklerimle gurur duyuyorum. Beni daha da insan kılan bu acıyla oğrendiklerimle de… Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış… Edep en guzel cevapmış. Yaşarken tek kendi başına geldiğini duşunenlere ‘Yalnız değilsiniz’ demek istediğim icin yazıyorum bunları. Kıymet bilmek cok kıymetli…”
hande-ercel-in-anne-ozlemi-5f96cc7296946.jpeg

İlginizi Cekebilir'Kerem'le cok eğleniyoruz'

Son guncelleme: 09:33 - 26.10.2020