Magazin Editor
Magazin Habercisi
Rol arkadaşı Kerem Bursin ile arasında aşk dedikoduları cıkan Hande Ercel, Marie Claire dergisine samimi acıklamalarda bulundu. Hande Ercel ile Murat Dalkılıc, Kasım 2019’da mola verdikleri ilişkilerine Şubat 2019’da devam kararı almış, Cubuklu Vadi Konakları’nda kiraladıkları villaya taşınmışlardı. Yakınları nikah davetiyesi beklerken sevgililer temmuzda ayrılmıştı.
Hande Ercel ayrılık sonrası adının aşk dedikodusuna karıştığı rol arkadaşı Kerem Bursin hakkında Marie Claire dergisine şunları soyledi:
“Kerem gercekten insanı motive eden, ozverili ve enerjisiyle sen, yukselten bir partner. Sette hangi koşulda olursa olsun tum ekibin yuzunu guldurur. Yakaladığımız uyum da birlikte cok eğleniyor oluşumumuzdan bence.”
“HANDE MUTHİŞ BİR İNSAN”
Kerem Bursin de kısa sure once Hande Ercel icin “Muthiş bir insan, cok tatlı. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi cok şanslı hissediyorum” demişti.
İlginizi CekebilirHande Ercel'in paylaşımına Kerem Bursin yorumu
İlginizi CekebilirMurat Dalkılıc ve Hande Ercel ayrılığındaki neden Kerem Bursin mi?
Son guncelleme: 09:44 - 02.10.2020
Hande Ercel ayrılık sonrası adının aşk dedikodusuna karıştığı rol arkadaşı Kerem Bursin hakkında Marie Claire dergisine şunları soyledi:
“Kerem gercekten insanı motive eden, ozverili ve enerjisiyle sen, yukselten bir partner. Sette hangi koşulda olursa olsun tum ekibin yuzunu guldurur. Yakaladığımız uyum da birlikte cok eğleniyor oluşumumuzdan bence.”
“HANDE MUTHİŞ BİR İNSAN”
Kerem Bursin de kısa sure once Hande Ercel icin “Muthiş bir insan, cok tatlı. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi cok şanslı hissediyorum” demişti.
İlginizi CekebilirHande Ercel'in paylaşımına Kerem Bursin yorumu
İlginizi CekebilirMurat Dalkılıc ve Hande Ercel ayrılığındaki neden Kerem Bursin mi?
Son guncelleme: 09:44 - 02.10.2020