Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Ataizi: Yıldız Kenter sayesinde normal insan oldum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
YouTube'da yayınlanan 'Aşırı Unlulerle Kısa Goruşmeler' programına konuk olan oyuncu Hande Ataizi, dikkat cekici acıklamalar yaptı. Hande Ataizi, “Okulda populer miydin?” sorusu uzerine universite yıllarında yaşadığı sıkıntılı donemi anlattı:
* Universitede biraz cekingendim. Eziktim. Yıldız Kenter ders veriyordu. Cok akıllı bir kadındı.
* Benim o ozguvensizliğimi, mukemmeliyetci olup da kıpırdayamama halimi gordu, beni en arkadan parmak kaldırmayan olarak secti ve calıştırdı.
* Onun sayesinde kendime guvenimi kazandım. Ego mego bir yana, ‘normal insan’ kategorisine Yıldız Kenter sayesinde geldim.
hande-ataizi-yildiz-kenter-sayesinde-normal-insan-oldum-5f7c8153a2200.jpeg
Turk tiyatrosunun cınarı, duayen isim Yıldız Kenter, gecen yıl 91 yaşında hayata gozlerini yummuştu.

“UTANDIRAN SARHOŞ ANIM YOK”
Yıllar once Bodrum’da bir gece kulubunun tuvalet camından kacarken goruntulenen Hande Ataizi, “Seni en cok utandıran sarhoş anın hangisiydi?” sorusuna ise şoyle yanıt verdi:
* En fazla eğlenmişimdir. Oyle cok utandıran bir sarhoş anım yok. Utanmaz arlanmaz bir insanım dermişim! Kotu bir anı hatırlamıyorum yani.
* En son ne zaman ictin desen, bir duşunurum. Eğlence durumunu cok uzun suredir yaşamıyorum. Leon’dan once ve Leon’dan sonra ayrımı oluyor tabii.
Son guncelleme: 09:23 - 06.10.2020