Magazin Editor
Magazin Habercisi
Bir suredir genc sevgilisi Dinc Aydoğdu ile tatilde olan ve buradan yaptığı bikinili paylaşımlarıyla takipcilerinin dikkatini ceken oyuncu Hande Ataizi, kendi oyunculuğu hakkında yapılan bir yorumu yanıtsız bırakmadı ve eleştirmeyi de ihmal etmedi. Geniş bir kitle tarafından Mum Kokulu Kadınlar filmi ile tanınan ve kariyerinde başarılı projelere de imza atan Hande Ataizi, uzun bir suredir ekranlardan uzak kalmış olsa da gerek yaptığı acıklamalar ve gerekse sosyal medya paylaşımları ile kendisinden soz ettirmeye devam ediyor. Karantina donemini sevgilisi ve oğlu ile birlikte evinde geciren Hande Ataizi, normalleşme surecinin ardından tekne tatiline cıkmıştı.
Bu tatilinden bol miktarda paylaşımda bulunan ve ozellikle mayolu ve bikinili kareleriyle beğeni toplayan Hande Ataizi bu defa bir takipcisinin yorumuna verdiği yanıtla gundeme geldi.
İTU Devlet Konservatuvarı’nda oğrenci olduğunu one suren bir kullanıcı, Ataizi’nin fotoğrafının altına şu yorumu yaptı:
“Ben İTU devlet konservatuarında okuyorum da acaba sizin gibi kolay yoldan unlu olmak icin dizilerde veya filmlerde sevişmeli ya da opuşmeli rollerde mi rol almalıyım yoksa sizin gibi bir filmde tamamen cıplak olarak soyunmalı mıyım? Hani siz Mum Kokulu Kadınlar filminde cırılcıplak soyunarak unlu oldunuz ya o yuzden sormak istedim size”
Kendisi hakkında yapılan bu haksız yorumu kabul edemeyen Hande Ataizi takipcisine verdiği yanıtla tepkisini gosterdi:
“İstanbul Devlet Konservatuarına senin gibi duşunenleri alıyorlarsa yazık yap belki olursun.”
Bu tatilinden bol miktarda paylaşımda bulunan ve ozellikle mayolu ve bikinili kareleriyle beğeni toplayan Hande Ataizi bu defa bir takipcisinin yorumuna verdiği yanıtla gundeme geldi.
İTU Devlet Konservatuvarı’nda oğrenci olduğunu one suren bir kullanıcı, Ataizi’nin fotoğrafının altına şu yorumu yaptı:
Kendisi hakkında yapılan bu haksız yorumu kabul edemeyen Hande Ataizi takipcisine verdiği yanıtla tepkisini gosterdi:
“İstanbul Devlet Konservatuarına senin gibi duşunenleri alıyorlarsa yazık yap belki olursun.”