Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hamileyken şiddet gördü bebeğini amerikada doğurdu

Gorkem

Magazin.biz.tr
Nişanlısı Temel Kankıran tarafından geçtiğimiz aylarda darp edildiği iddaa edilen Ceren Kaplakarslan,bebeğini Amerikada dünyaya getirdi.Hamileyken şiddete maruz kaldığı ileri sürülen Ceren Kaplakarslan'ın nişanlısına açtığı davalar hala devam ediyor,mahkemede ne sonuç çıkacağı ise merakla bekleniyor.

Rafet El Roman'ın eski eşi olan oyuncu ve model olan Ceren Kaplakarslan'ın geçtiğimiz eylül ayında severek nişanladığı Temel Kankıran tarafından şiddete maruz kaldığı gerekçesi ile şikayetçi olmuştu.Kaplakarslan,şiddet iddaalarının ardından annesi ile ülkeyi terk edip 2019'un son aylarında amerika da kızını dünyaya getirdiği ileri sürüldü.

Ekli dosyayı görüntüle 53

6 aylık hamile iken model Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci'yi silah kabzası ile vurarak yaralamak ve tehdit ettiği iddaası ile tutuklanan yapımcı Temel Kankıran suçlandığı davanın ilk celsesinde tahliye olmuştu.Bu karar Kaplakarslan tarafından üzüntü ile karşılanmıştı.

Eski eşi Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisi Temel Kankıran'dan şiddet görmesine çok üzüldüğünü belirten El Roman, "Çok üzüldüm Ceren adına. İlişkinin iç yüzü nedir ne oldu bilmiyoruz ama. Ceren'i o şekilde görmek beni içten yaraladı. O benim eski eşim, dostum. Onu o halde gördüğümde şoke oldum. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun" demişti.
Ekli dosyayı görüntüle 54