Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haluk Levent Hakkındaki Soruşturma Sonrası Eda Ece'den Özür Açıklaması: "Hiçbir Zaman Güvenemedim!"

Magazin

Administratör
s-106b5ff28c9d0c5782043127aa06e54a45f6e2b5.jpg

Eda Ece'den Şok İtiraf: "Haluk Levent'e Hiçbir Zaman Güvenemedim!" Magazin Dünyası Bu Açıklamayı Konuşuyor!

Selam millet! Yepyeni ve bir o kadar da sarsıcı bir magazin olayıyla yine gündemi sallıyoruz! Ahbap'ın kurucusu, sevilen sanatçı Haluk Levent hakkındaki soruşturma haberi zaten kulislerde fısıltılara yol açmıştı, ancak bu olayın hemen ardından gelen bir açıklama var ki, işte asıl bomba burada patladı! Sivri dilli açıklamalarıyla tanıdığımız başarılı oyuncu Eda Ece'den gelen özür ve özellikle o tek cümle... Kulaklarınıza inanamayacaksınız: "Haluk Levent'e hiçbir zaman güvenemedim!" İşte bu söz, ortalığı fena karıştıracağa benziyor!

Bu açıklama, magazin camiasında adeta bir şok etkisi yarattı! Bir yandan özür dileyip, diğer yandan böyle çarpıcı bir itirafta bulunmak, Eda Ece'nin samimiyetini mi gösteriyor, yoksa yıllardır içten içe biriken bir güvensizliğin dışa vurumu mu? Üstelik Haluk Levent gibi, kamuoyunda yardımseverliği ve dürüstlüğüyle bilinen, adeta ulusal bir kahraman statüsüne yükselmiş bir isme yönelik bu cümle, akıllara hemen "Acaba biz bilmediğimiz neler var?" sorusunu getiriyor. Bu güvensizlik meselesi, sanatçının özel hayatına mı, profesyonel ilişkilerine mi yoksa kamuoyundaki imajına yönelik genel bir hissiyata mı dayanıyor? Kamera arkasında, pırıltılı dünyanın ötesinde gerçekten neler yaşanıyor, bilemiyoruz ama Eda Ece'nin bu çıkışı, pek çok kapıyı aralamış gibi duruyor.

Eda Ece'nin bu cesur çıkışının, Haluk Levent'in imajına nasıl yansıyacağı şimdiden merak konusu. Malum, kamuoyu algısı ünlüler için her şey demek. Öte yandan, Eda Ece'nin de bu açıklamanın ardından hem destekçileri hem de eleştirenleriyle karşı karşıya kalacağı aşikar. İki ünlü ismin arasındaki bu gerginlik, önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacak gibi duruyor. Zaten hareketli olan magazin gündemi, bu iddialarla iyice ısınıyor ve biz de olup biteni nefesimizi tutarak izliyoruz.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eda Ece'nin açıklaması samimi mi, yoksa zamanlaması manidar mı? Yorumlarda buluşalım!