Magazin Editor
Magazin Habercisi
Gecen aylarda "Turkce oğreniyorum, baklava yapıyorum" diye acıklama yapan ABD'li şarkıcı Halsey bu kez Turkce bir paylaşımda bulundu. “Turkce oğreniyorum, baklava yapıyorum” acıklamasının ardından Gaziantepli baklavacıların Turkiye’ye davet ettiği Halsey, Twitter hesabından Turkce bir paylaşım yaptı.
“HERKES SAKİN OLSUN”
Gercek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, “Herkes sakin olsun” lutfen diye bir mesaj paylaştı. Halsey, Twitter’da da Turkiye gundeminin ilk sıralarına yerleşti.
Ardından da Instagram sayfasının ‘hikayeler’ bolumunde bir Turk mizah dergisinin adının yazılı olduğu bir kahve kupasının fotoğrafını paylaştı.
26 yaşındaki şarkıcının bu paylaşımları hayranları tarafından Turkiye’de olduğu izlenimini uyandırdı.
Halsey daha once ise yaptırdığı DNA testiyle yuzde 11 Turk olduğunu acıklamıştı.
İlginizi CekebilirHalsey'e Gaziantep'ten davet var: Gelsin yerinde oğretelim
İlginizi CekebilirHalsey: Macar asıllı olduğumu sanarak buyudum ama Turk cıktım
Son guncelleme: 08:28 - 10.10.2020
“HERKES SAKİN OLSUN”
Gercek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, “Herkes sakin olsun” lutfen diye bir mesaj paylaştı. Halsey, Twitter’da da Turkiye gundeminin ilk sıralarına yerleşti.
26 yaşındaki şarkıcının bu paylaşımları hayranları tarafından Turkiye’de olduğu izlenimini uyandırdı.
Halsey daha once ise yaptırdığı DNA testiyle yuzde 11 Turk olduğunu acıklamıştı.
İlginizi CekebilirHalsey'e Gaziantep'ten davet var: Gelsin yerinde oğretelim
İlginizi CekebilirHalsey: Macar asıllı olduğumu sanarak buyudum ama Turk cıktım
Son guncelleme: 08:28 - 10.10.2020