Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halit Ergenc’ten Ozan Guven ozru!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekcesiyle yargılanan Ozan Guven icin "Bu olaydan alnının akıyla cıkacağına inanıyorum" diyen Halit Ergenc yaptığı acıklamayla ilgili tepkilerin uzerine "hak veriyorum, ozur diliyorum" şeklinde bir acıklamada bulundu. Ergenc, rol arkadaşı Ozan Guven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı icin gundeme gelmesiyle alakalı konuşarak arkadaşına destek verdi. Kısa surede tepkilerin odağı olan Ergenc, yeni bir acıklama yayınladı.
Guven’in Babil dizisinden ayrılmasıyla ilgili acıklama yapan Halit Ergenc, “Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı cok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Boyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla cıkacağını duşunuyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Oyle bir karaktere sahip olduğuna hic şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet cozecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı” dedi.
“SADECE BİR TEMENNİ NİYETİYLE YAPTIĞIM ACIKLAMA…”
Bu acıklamasından dolayı tepki ceken Halit Ergenc, Instagram hesabından yeni bir acıklama yaparak “Yargı sureci devam eden ve beni cok uzen bir konuyla ilgili sadece bir temenni niyetiyle yaptığım acıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını cok aştı. Bundan dolayı cok uzgunum. Şiddetin hicbir turunun yanında olmam mumkun değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mucadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum, hak veriyorum ozur diliyorum” ifadelerini kullandı.
halit-ergenc-ten-ozan-guven-ozru-5f3cc2b336142.jpg