Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halit Ergenc’ten Ozan Guven acıklaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekcesiyle 13 yıl hapsi istenen Ozan Guven, Babil dizisinden ayrıldı. Dizide başrol oynadığı Guven'in ayrılık kararı uzerine meslektaşı Halit Ergenc konuştu. Oyuncu Ozan Guven, sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz'a evinde saatlerce darp uyguladığı gerekcesiyle gundeme bomba gibi duştu. Kendisinden 17 yaş kucuk sevgilisine şiddet uyguladığı icin 13,5 yıl hapsi istenen Guven, başrol oynadığı Babil dizisinin yapım şirketiyle anlaşmalarını feshetti.
Bir mekan cıkışı aracına binerken basın mensuplarına konuşan Halit Ergenc ise Babil dizisinde başrolu paylaştığı Ozan Guven hakkında gundeme acıklamalarda bulundu ifadeler kullandı.
MESLEKTAŞINI SAVUNDU
Guven'in Babil dizisinden ayrılmasıyla ilgili acıklama yapan Halit Ergenc, “Ozan'ın takdiridir. Ben Ozan'ı cok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Boyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla cıkacağını duşunuyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Oyle bir karaktere sahip olduğuna hic şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet cozecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı” dedi.
halit-ergenc-ten-ozan-guven-aciklamasi-5f3b9a47e3195.jpg

İLGİLİ HABEROzan Guven'in şiddet uyguladığı Deniz Bulutsuz'un cıplak ayaklı kacışının goruntuleri dosyaya girdi

Son guncelleme: 10:15 - 18.08.2020