Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halil Sezai’nin dovduğu Huseyin Meric’in oğlu konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusu Huseyin Meric'i darbetmesinin ardından oğlu Mesih Meric konuştu. Meric, "Ben hÂl uyuyamıyorum. Babamın cığlıklarıyla uyanıyorum. Adalet yerini bulacak buna inanıyoruz" dedi. Tuzla’da kiraladığı villada cekim yaparken, yan villada oturan 67 yaşındaki Huseyin Meric’le tartışan şarkıcı Halil Sezai, olayın buyumesi uzerine Meric’i tekme-tokat dovdu. Gozaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Halil Sezai, savcılığın talimatı uzerine ifade vermek icin bugun Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne polis eşliğinde getirildi. Ote yandan, darp anlarına ilişkin yeni goruntuler ortaya cıktı.
“BABAMIN CIĞLIKLARINI UNUTAMIYORUM”
Darbedilen Huseyin Meric’in oğlu Mesih Meric psikolojik olarak cok etkilendiklerini belirterek, şunları soyledi:
* Psikolojik olarak cok yorulduk. İnşallah hic kimsenin başına gelmez. İnsanlar hata yapabilir ama bu tekrarlanan bir hata. Temmuz ayında da benzer bir şikayetimiz olmuştu. Bu seferki hicbirimizin inanamadığı bir şey.
* Ben hÂl uyuyamıyorum. Babamın cığlıklarıyla uyanıyorum. Adalet yerini bulacak buna inanıyoruz. Avukatımız gelecek, gerekli delilleri ilk gun verdik. Karşı taraf cıksın konuşsun, istediğini yapsın. Goruntuler var.
Olaya ait yeni goruntulere ilişkin de konuşan Meric, sozlerine şoyle devam etti:
* Eve girdiği odunla oradaki aynayı kırmaya calışıyor. Ayna kırılmıyor ve devam ediyor. Hepimizin başında ciddi şeyler gecti. Babamın yaşadığına şukrediyorum.

* Bu adam sokakta dolaşıyor. Uyuyamıyoruz, akşam birisi mi girecek eve başımıza bir şey mi gelecek diye endişeleniyoruz. Sabah 08.30’da 67 yaşında bir insanın evine girip nasıl boyle şeyler yapılabilir. Nasıl bir mantıktır. (DHA)

halil-sezai-nin-dovdugu-huseyin-meric-in-oglu-konustu-5f6379bf11ab3.jpeg

İLGİLİ HABERKomşusunu doven Halil Sezai polis eşliğinde adliyeye getirildi

halil-sezai-nin-dovdugu-huseyin-meric-in-oglu-konustu-5f6379bf49477.jpeg

İLGİLİ HABERSıla yaşlı komşusunu doven Halil Sezai'ye sert cıktı

Son guncelleme: 15:14 - 17.09.2020