Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı Halil Sezai tarafından saldırıya uğrayan Huseyin Meric, basına yansıyan baltalı goruntuler hakkında acıklamalarda bulundu. Şarkıcı Halil Sezai’nin tutuklanmasıyla sonuclanan olayda dava dosyasına sunulan yeni goruntuler sunulmuştu. Halil Sezai’nin avukatı tarafından sunulan goruntulerde Huseyin Meric’in baltayla şarkıcının evinin onune geldiği belirtilmişti. 67 yaşındaki Huseyin Meric o goruntulerle ilgili avukatı ile birlikte kameralar karşısına gecti.
“TEDİRGİN OLUYORUM”
Yayınlanan baltalı goruntuler hakkında konuşan Meric, “Tamamen sahte goruntuler. Bir avukat sunduğu delillere bakmaz mı? Bunu nasıl gosterebilir. Burada kimi kandırıyor. Hakimi boyle bir şeyle mi kandırmaya calışacak. Halkı boyle mi kandıracak. 24 Temmuz’da yine aynı işi yapmıştı. Yine evime gelmişti. Yine beni tehdit etmişti ve yine tekrarladı. Bunları durdurmak lazım.
“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIM”
Huseyin Meric, “İşe gitmek, işte durmak da zor oluyor. Akşam eve geldiğimde eve ya da bahceye birisi saklanmıştır diye tedirgin oluyorum. Siz olsanız siz korkmuyor musunuz burada yurumeye. Her an icin başınıza bir şey gelebilir. Ben onlar yuzunden evimi toprağımı terk edecek değilim. Sonuna kadar savaşacağım” ifadelerini kullandı. (DHA – İHA)
İLGİLİ HABERHalil Sezai olayında yeni goruntulerde balta ayrıntısı
Son guncelleme: 15:50 - 27.09.2020
“TEDİRGİN OLUYORUM”
Yayınlanan baltalı goruntuler hakkında konuşan Meric, “Tamamen sahte goruntuler. Bir avukat sunduğu delillere bakmaz mı? Bunu nasıl gosterebilir. Burada kimi kandırıyor. Hakimi boyle bir şeyle mi kandırmaya calışacak. Halkı boyle mi kandıracak. 24 Temmuz’da yine aynı işi yapmıştı. Yine evime gelmişti. Yine beni tehdit etmişti ve yine tekrarladı. Bunları durdurmak lazım.
“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIM”
Huseyin Meric, “İşe gitmek, işte durmak da zor oluyor. Akşam eve geldiğimde eve ya da bahceye birisi saklanmıştır diye tedirgin oluyorum. Siz olsanız siz korkmuyor musunuz burada yurumeye. Her an icin başınıza bir şey gelebilir. Ben onlar yuzunden evimi toprağımı terk edecek değilim. Sonuna kadar savaşacağım” ifadelerini kullandı. (DHA – İHA)
İLGİLİ HABERHalil Sezai olayında yeni goruntulerde balta ayrıntısı
Son guncelleme: 15:50 - 27.09.2020