Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halil Sezai icin 13 yıl hapis cezası istendi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Tuzla'da 15 Eylul'de yaşlı komşusu Huseyin Meric'i darbettiği gerekcesiyle 'silahla kasten yaralama' sucundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 5 ayrı suctan 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İstanbul Tuzla’da 15 Eylul’de komşusu Huseyin Meric’i darbettiği gerekcesiyle “silahla kasten yaralama” sucundan tutuklanan Halil Sezai hakkında yurutulen soruşturma tamamlandı.
“SENİ OLDURMEYE GELDİM”
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Huseyin Meric’in ifadesinde, ikametinde bulunduğu sırada Halil Sezai’nin iceriye girdiğini, “Seni oldurmeye geldim” diyerek kendisini tehdit ettiğini anlattığı belirtildi.
İddianamede, Meric’in ifadesinde, Halil Sezai’nin odun parcasıyla kendisine vurduğunu, uzaklaşmak icin koşarak evin dışına cıktığını ve dışarıda da şarkıcı tarafından yumruk ve tekme ile darbedildiğini anlattığı aktarıldı.
halil-sezai-icin-13-yil-hapis-cezasi-istendi-5f8168afc05ae.jpeg
“ONCE ŞAKA YAPTIM SONRA VURDUM”
İddianamede Halil Sezai’nin ifadesinde ise, cekim yapmak icin villayı kullanmak amacıyla Huseyin Meric ile goruşmeye gittiğini, Meric’in sevdiği bir ciceği aldığını, daha sonra villanın muştemilatında bulunan odunluktan bir odun pacası aldığını soylediği kaydedildi.
Halil Sezai’nin ifadesinde odun parcasını Huseyin Meric’e şaka amaclı uzattığı, Meric’in kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, tartışma sonucu yaşlı adama birkac defa vurduğu ve kufur de etmiş olabileceği aktarıldı.
İddianamede, olay gunu taraflar arasında gurultu yapma meselesi yuzunden tartışma yaşandığı, tartışma sırasında Halil Sezai’nin Huseyin Meric’i elinde bulunan odun parcası ile tehdit ve hakaret ettiği anlatıldı. İddianamede Halil Sezai'nin Huseyin Meric'i odun parcası, tekme ve yumruk atarak yaraladığı ve doktor raporuna gore muştekinin basit bir tıbbi mudahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı kaydedildi.
13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ
Savcılık, Halil Sezai’nin “alenen hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal etme”, “silahla kasten yaralama”, “silahla tehdit” ve “mala zarar verme” suclarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 gunden 13 yıl 10 aya kadar hapis ile cezalandırılmasını talep etti.
HUSEYİN MERİC HAKKINDA TAKİPSİZLİK
Halil Sezai’nin şikayeti uzerine Huseyin Meric hakkında, “hakaret” ve “basit yaralama” suclarından başlatılan soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verildi. Halil Sezai hakkında ise, “kişiyi hurriyetinden yoksun kılma” sucundan takipsizlik kararı verildi.
halil-sezai-icin-13-yil-hapis-cezasi-istendi-5f8168afe46b9.jpg

İlginizi CekebilirHalil Sezai'nin cezaevinde saldırıya uğradığı iddialarına yalanlama

halil-sezai-icin-13-yil-hapis-cezasi-istendi-5f8168b0260d1.jpg

İlginizi CekebilirHalil Sezai'nin darbettiği Huseyin Meric'ten balta acıklaması

Son guncelleme: 17:41 - 09.10.2020