Magazin Editor
Magazin Habercisi
Seslendirme sanatcısı ve oyuncu Haldun Boysan, dun gece gecirdiği kalp krizi sonucu hayata gozlerini yumdu. Boysan'ın ardından unlu isimler sosyal medya sayfalarında yaptıkları paylaşımlarla uzuntulerini dile getirdi. Oyuncu Haldun Boysan, yeni bir dizi projesinin cekimleri icin bir suredir Nevşehir’in Urgup ilcesindeydi. Dizi cekimleri icin kaldığı otelde kalp krizi gecirerek hayatını kaybeden usta oyuncunun ardından sevenleri sosyal medyada paylaştıkları gonderileriyle acılarını dile getirdi. İşte Boysan’ın ardından yapılan o paylaşımlar;
ZAFER ALGOZ
“Değerli oyuncu kardeşimiz Haldun Boysan'ı kaybettik dostlar… Başımız sağ olsun.”
ORHAN AYDIN
“Of be kardeşim.. Of be of.”
MAHSUN KIRMIZIGUL
“Her gecen gun birer birer eksiliyor sevdiklerimiz… Allah rahmet etsin. Gule gule guzel insan”
UMİT ERDİM
“Allah rahmet eylesin. Bizim kuşak seni en cok cocukluğumuzla hatırlayacak. ”
YEKTA KOPAN
“Cok ama cok uzgunum. Ankara’dan İstanbul'a gocumuz birlikteydi. Derdimiz, kahkahamız birdi.”
CEYDA DUVENCİ
“Mekanın cennet olsun arkadaşım…”
VOLKAN SEVERCAN
“İcim acıyor… Canım arkadaşım, cılgın Beşiktaşlı… Cok uzgunum… Yolun ışıklarla dolsun… Nurlar icinde yat…”
HAKAN YILMAZ
“Değerli oyuncu abimiz Haldun Boysan'ı kaybetmişiz. Cok uzuldum. Sevenleri ve yakınlarına sabır dilerim. Allah rahmet eylesin.”
CEYDA ATEŞ
“Olmadı be Halduş… Beraber acı tatlı o kadar cok anımız vardı ki. Nurlar icinde yat, benim canım muzip arkadaşım. Kavuşturulmuş eller, ‘Prensesim’ diye seslenişin o ses tonun hep kulaklarımda olacak.”
Son guncelleme: 10:53 - 01.09.2020
ZAFER ALGOZ
“Değerli oyuncu kardeşimiz Haldun Boysan'ı kaybettik dostlar… Başımız sağ olsun.”
ORHAN AYDIN
“Of be kardeşim.. Of be of.”
MAHSUN KIRMIZIGUL
“Her gecen gun birer birer eksiliyor sevdiklerimiz… Allah rahmet etsin. Gule gule guzel insan”
UMİT ERDİM
“Allah rahmet eylesin. Bizim kuşak seni en cok cocukluğumuzla hatırlayacak. ”
YEKTA KOPAN
“Cok ama cok uzgunum. Ankara’dan İstanbul'a gocumuz birlikteydi. Derdimiz, kahkahamız birdi.”
CEYDA DUVENCİ
“Mekanın cennet olsun arkadaşım…”
VOLKAN SEVERCAN
“İcim acıyor… Canım arkadaşım, cılgın Beşiktaşlı… Cok uzgunum… Yolun ışıklarla dolsun… Nurlar icinde yat…”
HAKAN YILMAZ
“Değerli oyuncu abimiz Haldun Boysan'ı kaybetmişiz. Cok uzuldum. Sevenleri ve yakınlarına sabır dilerim. Allah rahmet eylesin.”
CEYDA ATEŞ
“Olmadı be Halduş… Beraber acı tatlı o kadar cok anımız vardı ki. Nurlar icinde yat, benim canım muzip arkadaşım. Kavuşturulmuş eller, ‘Prensesim’ diye seslenişin o ses tonun hep kulaklarımda olacak.”
Son guncelleme: 10:53 - 01.09.2020