Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''Hala aynı oyuncular oynuyor, Ümit Akdağ neden milli takımda yok?''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Montella döneminde üç yılda yeterli ilerlemenin kaydedilmediğini savunan Çilingiroğlu, özellikle santrfor ve stoper mevkilerinde genç alternatiflerin ortaya çıkarılamamasına dikkat çekti.“Üç senede hiçbir ilerleme kaydetmediğini söylüyorum”Montella’nın görev süresini değerlendiren Kaya Çilingiroğlu, şu ifadeleri kullandı:“Ben zaten senin geçmiş dönemde, üç senede hiçbir ilerleme kaydetmediğini, ilerleme kaydetme adına bir şey yapmadığını söylüyorum Montella olarak. Onun için Montella’nın karşısındayım.”“İşim bitmedi diyor adam, ne zaman bitecek?”Montella’ya yönelik eleştirilerini sürdüren Çilingiroğlu, şöyle konuştu:“‘İşim bitmedi.’ diyor adam. Ne zaman bitecek?”“Bir tane santrfor bul üç senede”A Milli Takım’ın santrfor sorununa dikkat çeken Çilingiroğlu, Montella’nın görev yaptığı süre içerisinde genç bir golcü ortaya çıkarması gerektiğini savundu:“Ben de diyorum ki bir tane santrfor bul üç senede. 19 yaşında milli takımda oyuncun yok diyorum, bir tane. Hep aynı oyuncular oynuyor”“Bir tane stoperin yok”Savunma hattında da benzer bir problemin bulunduğunu belirten Çilingiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bir tane stoperin yok. 3 senede 1 tane stoper bulamaz mı bir insan? Hâlâ Zeki oynuyor mesela.”“Beşiktaş’ın aldığı stoper neden Milli Takım'da yok”Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı genç savunmacıyı örnek göstererek şu ifadeleri kullandı:“Atıyorum, Alanya’dan Beşiktaş’ın aldığı stoper çocuk çok mu kötü acaba? Neden milli takıma almadın?”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026