Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Hakkı Bulut taburcu oldu! Soluğu bakın nerede aldı!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Katılım
1 Haz 2026
Mesajlar
4,252
Arabesk müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut, İstanbul Beylikdüzü’nde sahne aldığı restoranda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tansiyonunun yükselmesi nedeniyle tedavi altına alınan 81 yaşındaki sanatçı, geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu edildi.





Hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkarılan Bulut, bir süre sonra ayağa kalkarak aracına yürüdü. Sağlık durumunu merak edenlere açıklama yapan sanatçı, rahatsızlığının nedenini tansiyonuna bağladı.



Yaşadığı sağlık sorununa rağmen enerjik tavrıyla dikkat çeken Hakkı Bulut, “Tansiyon beni bu hale getirdi. Biraz sonra Ataköy’de 1 saat spor yapacağım” dedi. Usta sanatçı, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.