Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hakan Taşıyan hastaneye kaldırıldı! Acil organ nakli bekliyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Müzisyen Hakan Taşıyan rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Taşıyan'ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı olduğu öğrenildi. Arabesk müziğin tanınan ismi Hakan Taşıyan, hastaneye kaldırıldı.

Hakan Taşıyan’ın Twitter hesabından yapılan acıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sevgili dostlarımız, değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bügün itibarıyla sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz.”
hakan-tasiyan-hastaneye-kaldirildi-acil-organ-nakli-bekliyor-5f9005af65533.jpeg
Hakan Taşıyan’ın Twitter hesabından yapılan acıklama.

Acıklama uzerine Hakan Taşıyan’ın 30 yıllık arkadaşı, şarkıcı Taner Solak, Odatv’ye yaptığı acıklamada, “Klip cekimimiz vardı. Bir gun once, ayağının ağrıdığını soyledi, ancak klip cekimini zor da olsa tamamlayabildik. Bu olaydan once de yuzu, vucudu şişiyordu, ‘hızlı bir şekilde kilo alıyorum’ diyordu” bilgisini verdi.
KARACİÐER VE BOBREK YETMEZLİÐİ
Hakan Taşıyan’ın daha sonra GATA olarak bilinen Haydarpaşa Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade eden Taner Solak, “Karaciğer ve bobrek yetmezliği olduğu soylendi. Sağlık sorunlarının duyurulmasını hic istemez. Bu nedenle bu konuda hic yardım istemedi. Acıklama yapmak durumunda kaldık, cunku Hakan Taşıyan’ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı var. Bu tedavinin de cok yuksek maliyetlerde ameliyatlar olduğunu oğrendik. Devlet buyuklerimizden ve sevenlerinden destek bekliyoruz” diye konuştu.
Son guncelleme: 16:35 - 20.10.2020