Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hakan Safi'den taraftara! Transferler için tarih verdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Hakan Safi, A Spor'da açıklamalarda bulundu. Hakan Safi, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerden önce transferleri açıklayacağını söyledi. Transferler konusunda konuşan Safi, "7 Haziran'daki seçimden önce çözeceğiz. Sevgili üyelerimiz sandığa, sorunlar çözülmüş şekilde gelecek. Paylaşacağımız isimler var, UEFA'nın kuralları var ama Fenerbahçemizin transferlerini ağustos ayına bırakmayacağız. Fırsat transferi zamanı değil, Fenerbahçe'nin omurgasını doğru kurmasının zamanı. Buna gayret ediyoruz. Ağustosa sonra bakacağız. Top başı 20-21 Haziran'da olacak, 22-23 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi elemesi de var. Tüm planlama buna göre. Bayramdan sonra ufak ufak açıklayacağız" ifadelerini kullandı. İyi transerler yapacaklarını soyleyen Safi, "İyi topçu alacağız, dün bugün görüştük. Alacağız, bunları da getireceğiz. 'Ağabey nasıl sokacaksın?' diyor; sokarız kardeşim, dert etme. Bizim de finansçımız var. Ben tek adam şovunu sevmem, dinlemesini bilirim; istişareyle doğru kararı veririz. Ben teknik direktör açıklamıyorum ama yerli yabancı kaç tane teknik direktörle görüşüyorum. Sonuçta akıl bir tane, uzay mekiği yapmıyoruz. Bu topçuları getirelim, dert bizim olsun. Biz de koca şirketler, milyar dolarlık şirketler yönetiyoruz. Biz bunların daha zorunu her gün yapıyoruz" dedi.