Magazin Editor
Magazin Habercisi
İbrahim Seten'den Çarpıcı İddia: "Milli Takımın Teknik Direktörü Hakan Çalhanoğlu"A Milli Takım'ın orta saha tercihleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan İbrahim Seten, TV100 ekranlarında yaptığı değerlendirmede Orkun Kökçü'nün neden ilk 11'de tercih edilmediğine dair çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.Milli takımın orta saha kurgusunu değerlendiren Seten, Beşiktaş'ın yeni transferi Orkun Kökçü'nün performansına rağmen ilk 11'de yer almamasını sorguladığını belirtti.Konuyla ilgili bir milli takım muhabiriyle yaptığı görüşmeyi aktaran Seten, şu ifadeleri kullandı:"Beşiktaş'ın önemli muhabirlerinden bir tanesi, milli takımı da takip eden bir isimle maçlardan bir tanesinde milli takımın orta sahadaki 11'ini konuştuk. Orkun, Beşiktaş'ta dağlara taşlara oynuyor, pozitif manada büyük performans gösteriyor ama ilk 11'de yoktu. Hakan var, İsmail var, önlerinde Arda var. Niye böyle olduğunu sordum."Muhabirin kendisine verdiği cevabı paylaşan Seten, dikkat çekici bir iddiayı gündeme getirdi:"Gayet net bir şekilde anlattı. Dedi ki; 'Abi, takımın teknik direktörü Hakan Çalhanoğlu. Hakan Çalhanoğlu da onun yanında, tırnak içinde söylüyorum, çöpçülüğünü yapsın diye İsmail'i istiyor. Yani onun yerine fazladan koşsun, onun kaybettiği toplar için dengesini tutsun, diri tutsun diye İsmail'i istiyor' dedi. Orkun'u oynatmıyorlar gibi bir durum vardı."Bu iddianın peşine düştüğünü ifade eden Seten, zamanla buna ikna olduğunu söyledi:"Bunun peşine düştüm. Bu doğru biliyor musun aslında? Yani ben ikna oldum böyle bir durum olduğuna. Şimdi sen en iyi oyuncunu bu şekilde kullanmıyorsun..."Orkun Kökçü'nün oyundan ilk çıkan isim olmasını da eleştiren Seten, sözlerini şöyle tamamladı:"Bugünkü tablo bana onu gösteriyor. İlk çıkan oyuncu Orkun. Ya arkadaş, Hakan da İsmail de Orkun da eşit derecede kötü. Kötülerin içinde en iyisi bence Orkun'du."İbrahim Seten'in A Milli Takım'daki orta saha tercihleri ve Orkun Kökçü'nün rolüyle ilgili bu açıklamaları spor kamuoyunda ve sosyal medyada gündem oldu.duhuliye.com