Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hailey Baldwin estetik iddialarını reddetti: Yuzume hic dokunmadım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu model Hailey Baldwin, uzmanların tum estetik analizlerine rağmen iddiaları reddetti ve "Yuzume hic dokunmadım" dedi. Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber ile Kanada’da aylık kirası 60 bin dolar olan evlerinde corona virusu nedeniyle karantinadaydı. Cift karantinanın ardından Los Angeles’a dondu.
ABD’li model, sosyal medya hesabından hakkında cıkan estetik iddialarını sert bir şekilde reddetti. Baldwin, “Yuzume hic dokunmadım” dedi.
hailey-baldwin-estetik-iddialarini-reddetti-yuzume-hic-dokunmadim-5eceb60090b25.jpg
DepoPhotos

İddiaları ortaya atan estetik uzmanları Dr. Darren Smith, Dr. Anthony Youn ve Dr. Adam Schaffner, 23 yaşındaki modelin defalarca estetik operasyon gecirdiğini one surmuştu.
New York’ta calışan Dr. Darren Smith, Baldwin’in yanak ve cene kemiğinde mudahale olduğunu iddia ederek, “Cenenin bu kadar dikkat cekici hale gelmesi kilo kaybından da olabilir. Ama cene cevresine liposuction yaparak da bu goruntuyu sağlamak mumkun. Ya da cenenin uzerine enjekte edilen dolgularla kişinin boyle gorunmesi sağlanabilir” demişti.
hailey-baldwin-estetik-iddialarini-reddetti-yuzume-hic-dokunmadim-5eceb600c119a.jpg
DepoPhotos

Estetik cerrah Dr. Anthony Youn ise “Gorunuşe gore dudaklarına da dolgu enjekte ettirip daha kalın hale gelmelerini sağlamış. Ayrıca alnına yaptırdığı botoks ile kaşlarının şeklini değiştirmiş” şeklinde konuşmuştu.
Bir diğer estetik doktoru Adam Shaffner da, “Hailey Baldwin’in burnuna, dudaklarına ve cenesine mudahelede bulunulmuş” yorumu yapmıştı.
hailey-baldwin-estetik-iddialarini-reddetti-yuzume-hic-dokunmadim-5eceb6010c4d7.jpg
Tum bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından cevap veren 23 yaşındaki model, “Makyaj artistlerinin duzenlediği fotoğraflarımı kullanmayı bırakın. Sağdaki fotoğraf asıl gorunuşum değil. Yuzume hic dokunmadım ve eğer inatla karşılaştırma yapacaksanız, 13 yaşımdaki halimi, 23 yaşında, makyajsız ve doğal fotoğrafımla karşılaştırın” dedi.
hailey-baldwin-estetik-iddialarini-reddetti-yuzume-hic-dokunmadim-5eceb60152d2a.jpg

İLGİLİ HABERHailey Baldwin itiraf etti: Gecmişim bana işkence etti

Son guncelleme: 14:46 - 27.05.2020