Magazin Editor
Magazin Habercisi
Dunyaca unlu şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Baldwin Bieber, eşinin baş harfini yuzuk parmağına dovme yaptırdı. Model Hailey Baldwin Bieber eşi Justin Bieber’ın dovmesini yaptırarak sosyal medyadan paylaştı.
Baldwin, eşinin baş harfini yuzuk parmağına dovme yaptırdı.
Hailey Baldwin’in paylaşımı.
Baldwin ile Bieber, 2018 yılında surpriz bir şekilde nikÂh masasına oturmuştu. Cift, daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir toren duzenlemişti.
Baldwin evlenmeden once yaptığı acıklamada Justin ile cok uzun sure once birlikte olduklarını belirterek “Durust olmak gerekirse biz daha gencken birlikte oluyorduk ve bu benim kafamı karıştırıyordu cunku ona karşı duygularımı duşunuyordum ve bu bazı şeyleri daha da zorlaştırıyordu…” ifadelerini kullanmıştı.
İlginizi CekebilirJustin ve Hailey birlikte vaftiz oldu
İlginizi CekebilirHailey Baldwin, restoran gorevlisinden ozur diledi
İlginizi Cekebilir'Gecmişim bana işkence etti'
Baldwin, eşinin baş harfini yuzuk parmağına dovme yaptırdı.
Baldwin ile Bieber, 2018 yılında surpriz bir şekilde nikÂh masasına oturmuştu. Cift, daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir toren duzenlemişti.
Baldwin evlenmeden once yaptığı acıklamada Justin ile cok uzun sure once birlikte olduklarını belirterek “Durust olmak gerekirse biz daha gencken birlikte oluyorduk ve bu benim kafamı karıştırıyordu cunku ona karşı duygularımı duşunuyordum ve bu bazı şeyleri daha da zorlaştırıyordu…” ifadelerini kullanmıştı.
İlginizi CekebilirJustin ve Hailey birlikte vaftiz oldu
İlginizi CekebilirHailey Baldwin, restoran gorevlisinden ozur diledi
İlginizi Cekebilir'Gecmişim bana işkence etti'