Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hadise’den sevgilisine: Bir sen, bir ben, bir de…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uzun bir suredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise, sosyal medya hesabından Yıldırım'ın paylaştığı fotoğrafın altına duştuğu notla ilişkisinin ne kadar ciddi olduğunu gozler onune serdi. Karantina surecini birlikte geciren ve ilişkilerini gozlerden uzakta yaşamayı tercih eden Kaan Yıldırım ve Hadise arasındaki ilişki her gecen gun evlilik yolunda ilerliyor. Zaman zaman sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri uzerine ceken ikiliden Hadise bu defa ilginc bir gondermede bulundu.
Hadise gectiğimiz gunlerde sevgilisinin kopeğine Instagram hesabı acmıştı. Bu hesaptan sık sık paylaşım yapan şarkıcı, bu kez de Kaan ile Benek’in birlikte cekilmiş fotoğrafını paylaştı. Altına yaptığı yorum dikkatlerden kacmadı.
Hadise, Kaan ve Benek fotoğrafının altına şu yorumu yaptı: “Bir sen bir ben bir de Benek” paylaşım kısa surede cok sayıda yorum ve beğeni aldı.
hadise-den-sevgilisine-bir-sen-bir-ben-bir-de-5f37d9f784727.jpeg
hadise-den-sevgilisine-bir-sen-bir-ben-bir-de-5f37d9f7bfb7f.jpg

İLGİLİ HABERHadise'den ozlem dolu paylaşım