Magazin Editor
Magazin Habercisi
HT Spor’da Beşiktaş gündemini değerlendiren Ali Baransel, siyah-beyazlı kulübün olağanüstü seçimli genel kurul süreci hakkında konuştu.Beşiktaş’ın 27’sinde kongresinin olacağını belirten Baransel, kongrelerin genellikle ikinci birleşimde gerçekleştirildiğini söyledi. Siyah-beyazlı kulübün 4 Ekim’de olağanüstü seçimle genel kurula gideceğini ifade eden Baransel, Başkan’ın uzun süredir yönetim kurulunda revizyon yapmayı planladığını dile getirdi.Baransel, daha önce yaşanan olaylı mali genel kurulun ardından güven tazelemek amacıyla kongre yapılmasının düşünüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş 27'sinde olacak ama genelde ikinci birleşimde oluyor kongreler. 4 Ekim'de olağanüstü bir seçimle genel kurula gidecek Beşiktaş. Sayın Başkan uzun zamandır yönetim kurulunda bir revizyon yapmayı zaten planlıyordu. Olaylı bir mali genel kurul olmuştu. Aslında ondan sonra bu kongreyi yapmayı planlamıştı, bir güven tazelemek açısından. Ama transfer sezonu bitti. Artık Beşiktaş'ın böyle bir gündemi, transfer gündemi de yok.”“Yönetim kurulunu daha güçlü bir noktaya getirmek”Ali Baransel, olağanüstü genel kurul kararının yalnızca güven tazeleme amacı taşımadığını, aynı zamanda yönetim kurulunun daha güçlü hale getirilmesinin hedeflendiğini söyledi.“Hem bir güven tazeleme anlamında hem de yönetim kurulunu daha güçlü bir noktaya getirmek için genel kurul kararı aldı. Ben Sayın Başkan'ın karşısına herhangi bir adayın çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026