Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gupse Ozay’ın esprili Macaulay Culkin paylaşımı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Turk sinemasında komedi kadın oyuncuları arasında one cıkan ve kaleme aldığı filmlerle kendisinden soz ettiren oyuncu Gupse Ozay esprili bir paylaşıma imza attı ve pek cok takipcisini de cocukluk yıllarına goturdu. Yayınlandığı doneme damga vuran filmlerden olan Evde Tek Başına’nın başrol oyuncusu Macaulay Culkin aradan yıllar gecmiş ve artık bir yetişkin olmasına rağmen kendisinden soz ettirmeye devam ediyor.
Sosyal medya hesabından 40 yaşında olduğunu paylaşan ve takipcilerine artık yaşlandınız mesajı veren Culkin, oyuncu Gupse Ozay’ın da dikkatini cekti.
Ozay unlu ismin sosyal medya paylaşımını sayfasına taşıdı ve altına yaptığı yorumlarla gecip giden yıllara dair dikkat ceken ifadeler kullandı.
gupse-ozay-in-esprili-macaulay-culkin-paylasimi-5f47add515115.jpg
İşte Gupse Ozay’ın o satırları:
*Cocukluğumun starı ‘Evde Tek Başına’ filmindeki cocuk tweet atmış ben 40 oldum işte yaşlandığınızı burdan anlayın falan diye.
*Evet doğru yaşlandık da, twiti okurken kucukluğumden beri cocuğun ismini kendimce yorumladığımı farkettim.
*Makulay Kalkin, Makuli Kulkin, Makalay Makkalkin vs…. Sonra bi sure sonra da isminin doğrusunu unuttuğum icin ortamlarda cocuktan bahsedemediğim aklıma geldi.
*Kendime guldum falan işte uzun uzun bunu anlatmak istedim sadece. Cok selamlar
gupse-ozay-in-esprili-macaulay-culkin-paylasimi-5f47add55de76.jpg

İLGİLİ HABERBarış Arduc ve Gupse Ozay evlendi