Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Hayatta Karşılaştıkları Manzaralardan Mizah Çıkaran Kişiler

Magazin

Administratör
s-8731c19fefa638d612036f135fe65ea5561c8704.jpg

GÜLME KRİZİ GARANTİ! Günlük Hayatın Saklı Mizahını Yakalayan 'O' Gözler Sizin de Etrafınızda mı?

Sevgili Magazin Kulübü takipçileri, merhaba! Günlük hayatın o amansız koşuşturmacası içinde hepimiz bazen sadece önümüze bakıp, bir sonraki işimize yetişme telaşındayız, değil mi? Sabah metrobüste, iş arasında kahve molasında, akşam market kuyruğunda... Sanki her şey gri, her şey sıradan. Ama öyle birileri var ki, işte onlar bu gri tabloya aniden renk katıveriyor! Hayatın içindeki absürtlüğü, ince espriyi, hatta bazen göz göre göre bağıran o komik anları yakalayan, adeta bir dedektif gibi gezenlerden bahsediyorum. Bu özel insanlar, sıradan bir olayın ardındaki mizahı görme yeteneğine sahipler ve inanın bize, bu yetenekle sosyal medyayı sallıyorlar!

Bu kişiler, bir tabeladaki yazım yanlışından, bir hayvanın insanımsı hallerine, yanlış zamanda yanlış yerde duran bir objenin yarattığı görsel şölene kadar her şeyden mizah çıkarmayı başarıyorlar. Ve en güzeli ne biliyor musunuz? Bu anları ölümsüzleştirip bizimle paylaşıyorlar! Sosyal medyayı sallayan o "işte bu!" dedirten görsellerin arkasında hep onların keskin gözleri ve esprili bakış açıları yatıyor. Bir anda tüm modumuzu değiştiren, gülmekten yerlere yatıran bu kareler, hepimizin içindeki o "biraz da gülsek mi?" dürtüsünü harekete geçiriyor. Üstelik bu durum, ünlü isimlerden tutun da sıradan insanlara kadar hepimizin ortak neşe kaynağı haline geldi. Kimin ne zaman nasıl bir komikliği yakaladığı ise ayrı bir merak konusu, adeta hayatın kendi içinde yarattığı spontane bir magazin olayı!

Peki, bu bir yetenek mi, yoksa sadece hayata farklı bir pencereden bakma hali mi? Belki de hepimiz o koşturmaca içinde gözden kaçırıyoruz, ama aslında etrafımız bu tür küçük neşe kaynaklarıyla dolu. Kim bilir, belki de bir sonraki viral görsel sizin çektiğiniz o eşsiz an olacak? Ya da en azından, çevrenizde olup bitenleri biraz daha dikkatli gözlerle süzmek, size de bir doz mutluluk katabilir. Haydi bakalım, sizin de hiç "Ah keşke bunu çekseydim!" dediğiniz, ya da "Bunu sadece ben mi görüyorum?" diye düşündüğünüz komik anlar oldu mu? Merak ediyoruz!

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!