Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

GÜLDEN KARABÖCEK DİYARBAKIR DA KONSER VERDİ

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gülden Karaböcek Diyarbakır da Holly Stone Performance Hall de konser verdi. Efsane sanatçı, Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Ben Olmalıydım, Kum Gibi, Hatıran Yeter gibi unutulmaz şarkıları seslendirdi.

Gülden Karaböcek Diyarbakir 02.10.2026

'Bir Ömürlük Nostalji' Türkiye turnesi kapsamında Diyarbakır ve Batman da sevenleriyle hasret gideren Gülden Karaböcek konser bitiminde hayranlarının fotoğraf isteğini kırmadı.

Gülden Karaböcek Nostalji

Yıllar önce Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda Edip Akbayram ile birlikte halk konseri verdiklerini belirten sanatçı "Halkın içinde olmayı seviyorum. Onlara tepeden bakan zihniyeti sevmiyorum" dedi.

Gülden Karaböcek Diyarbakır Da 2 Ekim 26

Gulden Karabocek Diyarbakir Turnesi (1)

Gulden Karabocek Diyarbakir Turnesi (2)

Gülden Karaböcek Bir Omurluk Nostalji Ekim 2026

Gülden Karaböcek, Diyarbakır da çorbacı da çektirdiği kareyi de sosyal medyasında paylaştı.

Gülden Karabocek Diyarbakir Da Holly Stone De Konser Verdi 2 Ekim 2026

Gülden Karabocek Diyarbakir Da Holly Stone De Konser Verdi 2 Ekim 2026 01

Diyarbakır da konser veren Gülden Karaböcek (74) 'Sürünüyorum'u söylerken sahnede coştu...

Gülden Karabocek Diyarbakir Ve Batman Da Konser Verdi 2 Ekim 2026

Diyarbakır'dan turne kapsamında Batman'a geçen Gülden Karaböcek 25 Ekim de Rize de konser verecek.

Gülden Karabocek Diyarbakir Magazinsortie

Gülden Karaböcek, Diyarbakır da minik hayranı ile fotoğraf çektirdi.

Gülden Karaböcek Rize Konseri 25 Ekim 2026

Gülden Karaböcek, Diyarbakır ve Batman konserinin ardından 25 Ekim 2026 da Rize de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde konser verecek.