Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gulben Ergen'den Emre Kara'ya samimi itiraf: TEDx konuşması hayatımın en zorlu işiydi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Koronavirus nedeniyle cocuklarıyla evde karantinada olan şarkıcı Gulben Ergen, gazeteci yazar Emre Kara'nın Instagram hesabından yaptığı canlı yayına konuk oldu. Samimi itiraflarda bulunan Ergen, yaptığı en zor konuşmasını da anlattı.
[h=3]"9 YILA 40 TANE ANAOKULU SIĞDIRDIM[/h]Sanat camiasından bahseden Ergen, İnsanın kendini beğenmesiyle, sayması arasında ciddi bir fark var. Cok guzelsiniz derler "guzel değilim, daha ozelim" derim. Mesleğimiz gereği hep dışımızı susluyoruz. İcimi suslemeye geceli kendimi daha guclu hissediyorum. Bizden daha ustun vasıfları olan insanların yaşama nasıl baktıkları cok onemli. Cocuk sevgisi, Allah sevgisi, sanat bizi guzel yapan değerler.
Cocuklarla ilgili olan her şeyi kendime dert ediniyorum. 9 yıla 40 tane anaokulu sığdırabildim. Bu guc dediğimiz şeyi fırsata cevirebildim. Kimseyi yargılamış olmayayım ama cocukları uzaktan sevmekle 'al sana bir cikolata' demekle ben yetinemiyorum."
gulben-ergen-den-emre-kara-ya-samimi-itiraf-tedx-konusmasi-hayatimin-en-zorlu-isiydi-5ed55031efd22.jpg

[h=3]"COCUKLARIMA BIRAKACAĞIM EN ONEMLİ MİRASIM ANAOKULLARI"[/h]Atlas, Ares ve Guney'e de soyluyorum; bir suru dizi, album, odullerden ziyade hangi mesleği secerlerse secsinler benim cocuklarıma bırakacağım en onemli mirasımdır anaokulları. Cunku şarkıların modası gecebilir, daha guzel daha seksi birileri gelebilir yıllar icinde. Kaynak: Gulben Ergen'den Emre Kara'ya Samimi İtiraf: 'O Konuşmayı Yaparken Ağzım Kurudu'
gulben-ergen-den-emre-kara-ya-samimi-itiraf-tedx-konusmasi-hayatimin-en-zorlu-isiydi-5ed5503208706.jpg

[h=3]"TEDX KONUŞMASI YAPARKEN AĞZIM KURUDU"[/h]Hayatındaki en zorlu konuşmasından bahseden Gulben Ergen, "TEDx konuşmasını yaparken cok heyecanlandım ve ağzım kurudu. Bir grup insan şunu cok seviyor: "Portakal orada kal! Gelişme, değişme, farklı şeyler yapma... TEDx'de cok bozdu Gulben Ergen'i konuşmacı olarak cıkarıp" falan. Oraya beni kara kaşıma kara gozume cıkarmadılar. O gun konuşmaların ana başlığı şuydu: "Alt Ust Olmak" Bir yerden sonra nasır tuttum. Saldırılara savunuyla cevap vermeye kalksaydım hicbir şey yapamazdım. O yuzden uretmeye ve calışmaya devam. İyi yaptığın şeylerin altını surekli cizmek bir marifet değil, ama kendini saymak guzel bir şey. Konuşmayı yaptıktan sonra pozitif geri bildirimler aldım" dedi.