Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gosteri esnasında bayılan komedyen Darryl Lynn Hughley'in koronaviruse yakalandığı or

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville kentinde cuma gecesi gosteri yaptığı sırada sahnede bayılan 57 yaşındaki unlu komedyan Darryl Lynn Hughley, koronavirus cıktı. Unlu komedyen, bayılmasının ardından kaldırıldığı Saint Thomas Hastanesi'nde yapılan testler sonucunda koronavirus olduğunu duyurdu. Hughley, pozitif olduğunu oğrendikten sonra hızlı bir şekilde kendisini otel odasında karantinaya aldığını aktardı.
[h=3]"ATEŞ VE OKSURUĞUM YOK, SADECE BİLİNCİMİ KAYBETTİM"[/h]Unlu komedyen sosyal medya hesabı uzerinden yaptığı acıklamada, "Hastalığım asemptomatik olarak adlandırıldı. Grip belirtilerine sahip değilim. Nefes darlığım yok, nefes almakta zorlanmıyorum. Oksuruğum yok, duşuk veya yuksek ateşim bulunmuyor. Tat veya koku kaybım yok. Sanırım sadece bilincimi kaybettim. Dualarınız ve iyi dilekleriniz icin teşekkurler" dedi.
gosteri-esnasinda-bayilan-komedyen-darryl-lynn-hughley-in-koronaviruse-yakalandigi-ortaya-cikti-5ef0a304dd135.jpg

gosteri-esnasinda-bayilan-komedyen-darryl-lynn-hughley-in-koronaviruse-yakalandigi-ortaya-cikti-5ef0a304e744d.jpg

gosteri-esnasinda-bayilan-komedyen-darryl-lynn-hughley-in-koronaviruse-yakalandigi-ortaya-cikti-5ef0a30521eff.jpg

gosteri-esnasinda-bayilan-komedyen-darryl-lynn-hughley-in-koronaviruse-yakalandigi-ortaya-cikti-5ef0a3052c3e1.jpg