Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Görmedin mi eski FB başkanının başına neler geldi?”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
“Görmedin mi eski FB başkanının başına neler geldi?”Sözün bittiği noktada nereden başlanır ki…İyi oyun, kötü oyun geyikleri burada konuşulacak işler değil. Ndidi kepazeliğini, Taylan’ın hâlini, ikinci yarıdaki düşüşü görecek, hatta bizden katbekat iyi görecek gözler var zaten kenarda. Onların istediklerini yapacak yöneticiler, başkanlar da vardır herhalde. İşleri de bu zaten.Ama yıllardır başımıza gelen haneye tecavüz olaylarının en ağırını yaşamak bana biraz çok geldi.Hep yazar, söylerim; 40 seneyi aşkındır yaşadım bu şerefsizlikleri. Bitmediler, bitmeyecekler… Alanya maçında zamanında yaptılar, A. Demir maçında yaptılar, Pendik maçında yaptılar… Ardına hemen bir derbi deplasmanı koyup orada da yaptılar. Yine yapacaklar. (Bkz. 4. hafta.)Ama gün geçtikçe dozaj artıyor. Tahammül sınırını aştı da geçti artık.Bu satırlarda yazamayacağım kadar küfür ettim tüm sorumlu gördüklerime, soylarına soplarına… Ama nafile, içim soğumuyor.Bıraktım bu operasyon çocuklarını da; ekranlarda “Beşiktaşlıyım” diye geçinen eski topçularımızın, eski teknik direktörlerin, spiker oğullarının, psikolojik sorunlu sözde kapalı getiklisi romantik serseri yorumcunun sözlerini duydukça kan kafatasımdan fışkıracak gibi oluyor.Bu ne güç aşkıymış be arkadaş!Devletin televizyonundan gelen para bitecek diye şerefinden harcayan adamlarla, Katarlı firmadaki hanut kesilecek diye babasının soyadı geldiği yeri kaybetmemeye çalışanlarla aynı safta olup Beşiktaş’ı koruma telaşına düşmek hakikaten zor geliyor adama.İklim öyle ki; bıraktım bu ucuz, üç kuruş peşinde koşanları… Başkana güvensen, “Görmedin mi eski FB başkanının başına neler geldi?” Yöneticiye güvensen, “Sen bilmiyorsun galiba senin yöneticilerinin başına gelenleri, sesini keserler adamın.” laflarını duyuyoruz her yerden.Nasıl bir tezgâh kuruldu, nasıl bir pranganın içine düştük, belli değil.Biz taraftarlık yapmaya, gönül vermeye, marş duydukça gözlerimiz dolmaya, kalbimizden vermeye devam ediyoruz…Safiyane duygularla dolu, hakkı yenmiş bir taraftar olarak; türlü türlü tezgâhı yapanların, hiç utanmadan, hiç sıkılmadan bunların tezgâhtarı olanların başına türlü belanın gelmesini dilerim…Bülent Bilirgen / duhuliye.comDuhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026