Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gonca Vuslateri ile Hakan Altun’dan ilk fotoğraf

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
gonca-vuslateri-ile-hakan-altun-dan-ilk-fotograf.jpeg

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun cifti, birlikteliklerinden bir fotoğrafı ilk kez sosyal medya hesaplarından yayınladı. Şarkıcı Hakan Altun, yalnızlığını oyuncu Gonca Vuslateri ile sonlandırdı. Bu yılın surpriz ikilisi Vuslateri ve Altun ciftinden ilk fotoğraf da geldi.
Birbirlerine sarıldıkları anı paylaşan Altun ve Vuslateri fotoğrafa, “Hikayede kalmasın dedik” notunu duştu.
gonca-vuslateri-ile-hakan-altun-dan-ilk-fotograf-5fd482ec1fb9f.jpeg
34 yaşındaki Vuslateri, gecen gunlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: “Birini sevmek… Gorduğun ilk kalp resminin icine girip, onu hayal etmek. Opmek o hayali. Şukure rast getirmek. Kucucuk kalbi..Kollayarak sev beni. Susarak. Dokerek sev. Aklıma takılsın kazağın. Bana eksil. Bana ağ'la kendini. Boyle boyle yazılsın kaderimiz. Turam sensin…”
Altun ise, bir gonderisine, “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın. Vuslatı beklerken…” notunu duşmuştu.
gonca-vuslateri-ile-hakan-altun-dan-ilk-fotograf-5fd482ec51b2c.jpeg

İlginizi CekebilirHakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk yaşıyor

Son guncelleme: 13:12 - 11.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur