Magazin Editor
Magazin Habercisi
Karşılaşmanın skorundan çok Beşiktaş’ın ortaya koyduğu oyundan etkilendiğini belirten Ece, siyah-beyazlı takımı izlerken uzun süredir özlenen futbol heyecanını yeniden hissettiğini söyledi.“Skoru unutuyorum. Beşiktaş’ı izlerken aldığım zevkten, hissettiğim futbol heyecanından ve keyfinden dolayı unutuyorum. Bugün semte gelen herkes aynı şeyi hissediyormuş ki bir ara arkalarını bile döndüler. Ben yorumcu olduğum için dönemiyorum ama orada olmak istedim.”“Taraftarın istediği büyük oyun bu”Beşiktaş taraftarlarının Vincenzo Italiano için özel tezahürat yaptığını hatırlatan Ali Ece, siyah-beyazlıların daha önce Şenol Güneş döneminde de benzer şekilde baskın ve hücumcu bir futbol talep ettiğini ifade etti.“Vincenzo Italiano için özel tezahürat yapıldı. En son Şenol Güneş’e yapılmıştı. Sergen Hoca’nın görevde olduğu dönemde de Beşiktaş taraftarları sosyal medyada organize olarak Şenol Güneş futbolunu talep etmişti.”Ece, Italiano yönetimindeki Beşiktaş’ın rakibe oyunda inisiyatif vermediğini ve taraftarın görmek istediği futbolu sahaya yansıttığını belirtti:“İşte size o büyük oyun. Rakibe hiçbir şekilde inisiyatif vermeyen, oynadıkça daha fazla oynamasını istediğiniz bir Beşiktaş var.”“Gol iptal ediliyor, Beşiktaş daha güzelini yapıyor”Beşiktaş’ın maç boyunca hücum etmekten vazgeçmediğini vurgulayan Ece, iptal edilen golün ardından takımın reaksiyonuna dikkat çekti.“Gol atılıyor, iptal ediliyor; Beşiktaş hemen daha güzel bir atak yapıyor. Beşiktaş yine iki golü boş kaleye attı. Bir tanesi kendi kalesine yazılsa da kaleye çok yakın bir noktadan, altıpasın içerisinden atıldı.”“Trossard siftahı yaptı”Leandro Trossard’ın Beşiktaş formasıyla attığı ilk gole de değinen Ali Ece, Belçikalı oyuncunun pozisyonunun takımın hücum kalitesini gösterdiğini söyledi.“Trossard da ilk golünü öyle attı. Beşiktaş rakibini çaresiz bırakarak boş kaleye gol atıyor.”“Başarının ölçütü rakibi çaresiz bırakmaktır”Bir teknik direktörün başarısının en önemli göstergelerinden birinin takımına boş kaleye goller attırabilmesi olduğunu belirten Ece, Beşiktaş’ın bunu sürekli gerçekleştirdiğini ifade etti.“Her teknik direktörün başarı ölçütlerinden birinin başında, çalıştırdığı takımın boş kaleye gol atması gelir. Çünkü boş kaleye gol atmak, rakibi çaresiz bırakma anıdır. Beşiktaş bunu sürekli yapıyor ve çok güzel yapıyor.”“Bu bir futbol cenneti”Vincenzo Italiano ile Beşiktaş arasındaki uyumu farklı bir benzetmeyle anlatan Ali Ece, iki tarafın da birbirini tamamladığını söyledi.“Filmlerde ‘Cennette yapılmış bir evlilik’ denir ya… Bu da ‘marriage made in heaven’. İki taraf için de futbol cenneti oldu. Öyle bir evlilik oldu.”Beşiktaş’ın Erzurumspor karşısında sergilediği baskın ve üretken oyun, alınan 3-0’lık galibiyetin yanı sıra tribünlerden de büyük alkış aldı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026