Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokhan Ozen’den o iddialara videolu yanıt

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski eşi Selen Sevigen ile davalık olan şarkıcı Gokhan Ozen, dun sosyal medya uzerinden hakkında cıkan şiddet iddialarına bir video ile cevap vermişti. Ozen, bugun de cocuklarıyla gecirdiği eğlenceli anların videosunu paylaşıp altına, "Cocuklarımın uzerinde olumsuz etkiler yarattığım iddialarına ne diyeyim?" notunu duştu. Selen Sevigen, 4 yıl once boşandığı şarkıcı Gokhan Ozen’in surekli tartışma cıkardığını, ofkesini kontrol edemediğini ve iki cocuğunun uzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini iddia ederek eski eşinden şikayetci olmuştu. Yoksulluk nafakasının odenmediğini de belirten Sevigen, Ozen hakkında uzaklaştırma kararı alınmasını talep etmişti.
İddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Gokhan Ozen ise dun bir acıklama videosu yayınlayarak kendisini savundu.
Ozen, şu acıklamayı yaptı:
* Hakkımda suc duyurusunda bulunulmuş. Kızım kopek istedi buldum aldım, iki kızım da cok mutluydu. Eski eşim eve geldi kopeği evden cıkarttırdı ki, bahceli evde oturuyor. Kızlarım ağlamaya başladı, o da kızlarıma avaz avaz bağırdı, benim uyarım bu nedenleydi. Ayrıca, kucuk kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem.
“NAFAKA İSTEMEDİ”
* Cocuklarımın her turlu okul, bakıcı, bakım masrafları istendiği kadar tarafımdan karşılanıyorken konu eğer yoksulluk nafakası ise, bana ‘senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok’ dedikten 3 sene sonra hic nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstemediğini de sozlu olarak belirtmiş zaten. 3 sene sonrasında cıkıp da yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini ve bu konuları kullanmasını samimi bulmuyorum. Kendi kin ve ofkesi icin cocuklarını boyle bir olayın icine atmasını da vicdanlı ve samimi bulmuyorum.
gokhan-ozen-den-o-iddialara-videolu-yanit-5f60d3957ef6b.jpg
Gokhan Ozen 2010’da nikah masasına oturduğu, kızları Ada Deren ve Derin Su’nun annesi Selen Sevigen’den Kasım 2016’da boşanmıştı.

“ONUN DERDİ BAŞKA”
Sevigen’in kendisine asılsız ithamlarda bulunduğunu dile getiren Ozen, sozlerine şoyle devam etti:
* Ne kadınlar, ne anneler var gercekten tek başına her ay o evin kirasını odemek, cocuklarının karnını doyurmak icin calışan ve gercekten o stresleri ceken… Ve ne kadınlar var gercekten şiddet mağduru. Boyle asılsız ithamlar, suclamalarla tum Turkiye’nin gayet hassas olduğu bir konu uzerinden kendini populer yapmaya calışmasın.
* Kendimi ve cocuklarımı buna alet ettirmem.Yuz yuze bile olmayan, 30 saniye surmuş bir tartışma sonrası polis koruması istiyorum diye karakollara gitmiş. Korumaya ihtiyacı yok. Derdi başka. Boşanma sozleşmemizde, 1 saat onceden haber vererek her gun cocuklarımı gorme hakkım olduğu yazılı ama kendisi şu an bu maddeyi yok sayarak beni hem cocuklarımdan mahrum ediyor, sonra da kendi kendini tekzip ederek babaları cocukları arayıp sormuyor diye basına konuşuyor. Hukuki tum haklarımı arayacağım.
COCUKLARIYLA VİDEO PAYLAŞTI
Ozen, bugun de Instagram hesabından bir video yayınladı. Şarkıcı cocuklarıyla gecirdiği eğlenceli anların videosunu paylaşıp altına, “Cocuklarımın uzerinde olumsuz etkiler yarattığım iddialarına ne diyeyim?” mesajını duştu.
gokhan-ozen-den-o-iddialara-videolu-yanit-5f60d395baeca.jpg

İLGİLİ HABERGokhan Ozen kendisini şikayet eden eski eşi Selen Sevigen hakkında konuştu

Son guncelleme: 15:48 - 15.09.2020