Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokhan Ozen kendisini şikayet eden eski eşi Selen Sevigen hakkında konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Gokhan Ozen, kendisinden şikayetci olan ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep eden eski eşi Selen Sevigen hakkında konuştu. Ozen, cocuklarına kotu davranmadığını savunarak, olayın kaleme aldığı bir kitap nedeniyle başladığını soyledi. Şarkıcı Gokhan Ozen’in eski eşi Selen Sevigen, ofkesini kontrol edemediğini ve cocuklar uzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini iddiasıyla eski eşinden şikÂyetci olmuştu. Yoksulluk nafakasının odenmediğini de belirten Sevigen, Ozen hakkında uzaklaştırma kararı alınmasını talep etmişti.
Gokhan Ozen, konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir acıklama yaptı. “Kızım kopek istedi buldum, aldım, iki kızım da cok mutluydular. Eski eşim eve geldi kopeği evden cıkarttırdı ki, bahceli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, o da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tum konu ve benim uyarım bu nedenleydi” diyen Ozen, Sevigen’in babasının da kızına bağırdığını soyledi.
Cocuklarının masraflarını karşıladığını ifade eden Ozen, şoyle devam etti:
gokhan-ozen-kendisini-sikayet-eden-eski-esi-selen-sevigen-hakkinda-konustu-5f5f3a1e7302f.jpg
Selen Sevigen ve Gokhan Ozen

“Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok’ dedikten 3 sene sonra ne bir telefon ne e-mail ne avukat vasıtasıyla hicbir nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstememiş. İstemediğini de sozlu belirtmiş zaten. 3 sene sonra cıkıp da, yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini samimi bulmuyorum. Kendi kin ve ofkesi icin cocuklarını boyle bir olayın icine atmasını da samimi bulmuyorum.
‘DERDİ BAŞKA’
Yuz yuze bile olunmayan 30 saniye surmuş bir tartışma sonrası polis koruması istiyorum diye karakollara gitmiş. Korumaya ihtiyacı yok. Derdi başka.
Ne mi? Boyle bir konu 10 yıldır yoktu. ‘Sen benim ailemi kitap mı yapıyorsun?’ diye bana sorduğu gun ben de ‘Hayır adı ustunde Yalandan Hikayeler, yani hepsi hayal urunu kişi ve hikayeler’ dedim. Bunun hemen ardından, cocuklarla irtibatım ortak telefon numarasını ulaşılmaz kılmaları sureti ile bir anda kesildi. Sonrasında hem benim ustumde hem de cocukların uzerlerinde psikolojik baskı yaratıldı.
gokhan-ozen-kendisini-sikayet-eden-eski-esi-selen-sevigen-hakkinda-konustu-5f5f3a1ea982b.jpg

‘HAKLARIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM’
Boşanma sozleşmemizde 1 saat onceden haber vererek her gun cocuklarımı gorme hakkım olduğu yazılı ama şu an bu maddeyi yok sayarak beni hem cocuklarımdan mahrum ediyor, sonra da kendi kendini tekzip ederek babaları cocukları arayıp sormuyor diye basına konuşuyor.
Saatli saatsiz cocukların yaşadığı eve geliyor diyor. 4 yıldır tek gece gostersin ki cocuklar uyuduktan sonra evden ayrılmadığım. Yazıklar olsun. Hukuki yoldan tum haklarımı sonuna kadar arayacağım.”
Son guncelleme: 11:49 - 14.09.2020