Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokce Bahadır’dan milyon liralık imza

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yer aldığı başarılı projeler ile adından soz ettirmeye devam eden Gokce Bahadır, imza attığı reklam antlaşması ile seyircisinin karşısına cıkmaya başladı. Bir mobilya firmasının reklam yuzu olan başarılı oyuncu reklam filmleri icin Cırağan Sarayı’nda gercekleşen bir lansmanda basın mensuplarının karşısına cıktı. Onların sorularını yanıtlayan Bahadır’ın reklam antlaşması icin yuksek bir meblağa imza attığı ortaya cıktı.
İki yıllık anlaşma imzalayan unlu oyuncunun, reklam cekimleri icin markadan 3.5 milyon TL'lik ucret alacağı oğrenildi.
Lansmanda kendisine yoneltilen soruları yanıtlayan Bahadır, kendisinde ve evinde değişiklikler yapmayı cok sevdiğini soyledi ve şoyle konuştu “Mobilya secimi kadınların kendilerini yansıtmaları icin en iyi araclardan biri. Ben de evimde değişiklikler yapmayı ve kendimi yansıtmayı cok seviyorum. Pandemi doneminde evimin dekorasyonunda değişiklikler yaptım. Ustune de boyle bir anlaşma yapmak beni cok heyecanlandırdı.”
“UMARIM HER ŞEY DAHA İYİ OLUR”
Gokce Bahadır, lansman sırasında Şevval Sam'ın “Kadına şiddet uygulayan isimlerle aynı dizide rol almam” acıklamasının hatırlatılması uzerine “İsimler uzerinden yapılan tartışmalara dahil olmak istemiyorum” dedi. Unlu oyuncu ayrıca işlerinin yeniden acılmaya başladığını soyledi ve ekledi: “Umarım her şey daha iyi olur.”