Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizem Guven-Caner Turp ciftinin acı gunu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,404
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gecen hafta oyuncu Gizem Guven ile nikÂh masasına oturan futbolcu Caner Turp'un dedesi hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Turp, "Kelimelerin bittiği yerdeyiz" dedi. Bir doneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin oyuncusu Gizem Guven ile Caner Turp, gecen hafta nikah masasına oturdu. Nikah goruntuleriyle gunlerce konuşulan ciftten Turp’un dedesi kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.
Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Caner Turp, “Kelimelerin bittiği yerdeyiz. Canım dedemi kaybettik. Mekanın cennet olsun dedem… Nur icinde yat, seni cok seviyorum” ifadelerini kullandı.
gizem-guven-caner-turp-ciftinin-aci-gunu-5f5f64709e935.jpeg
“DAHA BİR HAFTA ONCE YANIMIZDAYDI”
Gizem Guven ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Caner’in dedesi Selahattin dedemizi sabaha karşı kalp krizi sebebiyle kaybettik. Mekanın cennet olsun. Benim de son bir dedem kalmıştı. Daha bir hafta once yanıbaşımızdaydın” dedi.
Son guncelleme: 12:45 - 14.09.2020