Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Girls’ Generation’ın Alt Birimi HRS “Skibidi” Teklisiyle Çıkış Yaptı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Girls’ Generation‘dan Hyoyeon, Yuri ve Sooyoung‘un oluşturduğu yeni üç kişilik alt birim HRS, 31 Ağustos’ta debut dijital teklileri “Skibidi”‘yi yayımladı.

Teklide iki şarkı yer alıyor: başlık şarkısı “Skibidi” ve enerjik “Lowkey In Love”. “Skibidi”, house ve hip-hop’u egzotik Arap yaylı sample’larıyla harmanlayarak kendi yollarını çizmeleri gerektiği mesajını verirken, “Lowkey In Love” retro brass tonları ve canlı bir dans-pop ritmine yaslanıyor.

Proje aslında Hyoyeon‘un YouTube kanalı ‘Hyoyeon’s Level Up’taki eğlenceli bir bölüm olarak başladı ve “sahte Kim Hyoyeon” karakterleri arasındaki şakacı rekabet tam bir müzik yayınına dönüştü. Komik kökenlerine rağmen tekli, üyelerin Girls’ Generation‘ın 2007’deki debut’undan bu yana süren uzun kariyerlerinden güç alıyor.

Yayın öncesinde HRS, 22 Ağustos’ta 2026 Kaschool Festivali’nde yeni şarkıları canlı olarak seslendirdi ve performans hayranlardan büyük ilgi gördü.

Girls’ Generation 2007’de çıkış yaptı ve hâlâ en etkili gruplardan biri olmaya devam ediyor. HRS, TaeTiSeo ve Oh!GG‘nin ardından grubun en yeni alt birimi olarak öne çıkıyor.

Netizen yorumları:

1. Bu efsanevi
  2. 6. nesil bir kız grubunun çıkış yapıp şimdiden HOT kategorisine girdiğini göreceğime inanamıyorum
  3. Son kısmın ne kadar enerjik olduğunu çok sevdim
  4. Vay bu şarkı çok eğlenceliydi ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
  5. Çok iyi yaptılar ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Cidden SNSD, SNSD’dir
  6. Performans çılgıncaydı, vay çok iyiler
  7. Hyoyeon cidden zirvesinde 🥹😍
  8. Beklentim yüksekti ama düşündüğümden bile daha iyi çıktı. Sahneyi izlemek istiyorum şimdi
  9. Hayranlar çok mutludur kesin
  10. Vay bu aşırı havalı ve aşırı cool’du ㄷㄷㄷㄷ
  11. Şapkalı kısım aşırı güzeldi ve beklendiği gibi HRS unniler iyi dansçı
  12. Şarkı tam benim tarzım, heyecanlıyım
  13. Coachella’ya gidelim!!
  14. Vay Hyoyeon‘lu siyah beyaz kısım ses rengiyle çok iyiydi
  15. Hayır ama aşırı iyiler ve performans da aşırı güzeldi

cKIb6NS.jpeg

[theqoo] SNSD HYORISOO “SKIBIDI” MELON HOT100’E 13. SIRADAN GİRİŞ YAPTI

AVvXsEhZX7ZfNDvYmde4CRZZdFd1xYQ1-vOoYTpFQgHy8nfrLGdPUbELLCIThzeN28mmnchCwdAbO0SGJtGmZi2BHFHV2R5DTkKP5Pwmx6IE7XMvziPm9mLQ-680Jyp8zdt0lpW5osAlGwJR2Fm1maMOMWheHEPhPTcDJn3VD-rjPJXs9msHoSajVLfg_K4VJvd5

Netizen yorumları:

1. Çok havalılar ㅠ
  2. Vay bu çılgınlık
  3. SNSD‘den beklendiği gibi
  4. HRS çılgın
  5. TOP100’e de girelim!
  6. TOP100’e de daha hızlı gir!! Şarkı aşırı iyi
  7. Skibidi bad bad bad bad bad roll it up
  8. Vay bu daebak
  9. Bana genel halk falan hakkında konuşan o gönderiyi hatırlattı ㅋㅋㅋㅋ HRS‘nin şarkısı çok iyi, daebak vuralım
  10. Cidden son bir saattir dinliyorum ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

Kaynak: allkpop + pannchoa

The post Girls’ Generation’ın Alt Birimi HRS “Skibidi” Teklisiyle Çıkış Yaptı appeared first on KoreZin.