Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Gidecekse de kalacaksa da konuşup sis bulutlarını dağıtmalı..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan programda Beşiktaş'a dair görüşlerini paylaşan Önder Özen, teknik direktör Sergen Yalçın'ın durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.İşte Önder Özen'in değerlendirmeleri:SUSARAK BULUT DAĞILMAZÖnder Özen: ‘’Sergen Yalçın eğer kalacaksa da, gidecekse de bunu kamuoyuyla da paylaşırsa ortadaki sis bulutunu kaldırabilir. Çünkü gerçek bir sis bulutu var şu anda ve kaldırılması gerekiyor. Bu havada, bu puslu havada yeni sezona girmek olmaz. Dolayısıyla da, ha şunu da düşünelim; şimdi bana şunu diyenler çıkar: ‘Ya sen neyi savunuyorsun?’ Birini savunmuyorum, bir fikri savunuyorum. Bir fikir anlatıyorum. Solskjaer… Ona bir şans daha verilebilirdi fikrinde olanlar var mı, yok mu? Hala telaffuz ediliyor mu, evet. Giovanni van Bronckhorst... Ona bir şans daha verilebilirdi diyenler var mı, yok mu? Varlar. Birçok teknik adam için bu söylendi. Şenol Güneş'e bir şans daha verilemez miydi diyenler vardı.''Metin Tekin: ‘’Ama bugün bu ihtimali kaldırmak için yapılacak şey, bunu çok iyi bir şekilde kamuoyuna ifade edecek.''Önder Özen: ‘’Bakın bu ayrılık olabilir ama bunu mantığa bürümeden ayrılma olursa yazık olur. İki; bunun bir tekrar devam etme durumu olur ama onu da mantığa bürümek lazım. ‘Ben takımıma inanıyorum, kendime inanıyorum, devam ediyorum. Merak etmeyin sis perdesi kalkacak; önümüzdeki sene ya yapılanacağız, ya yarışacağız ya da ikisini birden yapacağız.’ diyecek. Susarak bulut dağılmaz.''duhuliye.com