Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Geri dönmek istedim, Fikret Orman reddetti...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Futbol Arena'ya konuşan Ryan Babel, Beşiktaş'ta geçirdiği döneme dair açıklamalarda bulundu.İşte Ryan Babel'in açıklamaları:BEŞİKTAŞ'TA HARİKA BİR TAKIMIMIZ VARDIRyan Babel: “Beşiktaş'ta harika bir takımımız vardı. Ve bunu yönetebilen harika bir teknik direktörümüz vardı. Bu, futbolda gerçekten önemli. Takıma bakarsanız, muhtemelen çok fazla büyük ego, çok fazla yıldız oyuncumuz vardı.Ve bir teknik direktörün bunu yönetmesi gerekir. Ve Şenol Güneş bunu çok iyi başardı. Performans sergilememize izin verdi. Bize kendimizi ifade etme özgürlüğü tanıdı.İlk olarak Şenol Güneş bana Beşiktaş'ta oynama şansı vererek bana güvendi. Ben de bunun karşılığını verebildim. Şenol Güneş ile aramızdaki sinerjinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Yıldızlarla dolu olan harika bir takımda bana takımın liderlerinden biri olma fırsatını ve sahada özgürlük verdi. O an en iyi performansı göstermem için ihtiyacım olan şey buydu. İnanılmaz bir takımdık...”İLK TERCİHİM BEŞİKTAŞ'TI AMA BEN İSTEMEDİLER…Ryan Babel: “Beşiktaş'tan gidiş sürecim hakkında daha önce pek konuşma fırsatım olmadı ama gerçek şu ki; ben o kararı vermeden önce menajerim aslında ilk olarak Beşiktaş'ı aradı, çünkü geri dönmek için ilk tercihim Beşiktaş'tı.Yanılmıyorsam o dönem Fikret Orman yönetimi hâlâ görevdeydi ve reddettiler. Bana ihtiyaçları olmadığını ve beni geri istemediklerini söylediler.İşte bu olaydan sonra Galatasaray ile konuşmaya başladık. Galatasaray bana değer verdiğini gösterdi ve kapılarını bana açtı. Sonuç olarak şansımı Galatasaray'dan yana kullanmamın sebebi buydu.Ancak sürecin başlangıcına dönecek olursak, Beşiktaş'tan hiç ayrılmak istememiştim. Beşiktaş ile sözleşme görüşmeleri yapıyordum. Beşiktaş'taki kariyerime bakarsanız, hiç sakatlanmamıştım. Her maçta oynadım. Kulüp için önemliydim. Kendimi ispatladığımı düşünüyorum. Ve hissettim ki bana sundukları teklif ve paketin tamamı bence çok saygısızcaydı.”duhuliye.com