Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

GEREKİRSE LİGLER 2 HAFTA ERTELENSİN!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Adalı, gerekirse liglerin ertelenmesi gerektiğini savundu.Serdal Adalı: "Operasyon, bu hadise ilk başladığında Ertuğrul Başkan ile konuştum, Kulüpler Birliği olarak bir araya gelelim. Bu iş bugünden yarına bitecek görünmüyor. Dibine inilsin demiştim, inilirse 3-5 günde sonuç alınacağını zannetmiyorum. Bir an önce Kulüpler Birliği olarak bir araya gelip istişare yapmamız lazım. Ertuğrul Başkan ile konuştum. Dursun Başkan yurt dışındaydı, dönsün bir araya gelelim. Pazartesi herkes müsait olursa bir araya geleceğiz."Soru: Federasyondan bir beklentiniz olacak mı? Yani şu süreçte ligler devam edecek mi, etmeyecek mi? Bununla alakalı kafanızda bir şey var mı?Serdal Adalı: ''Tabii, bunu bizim ilk önce Kulüpler Birliği olarak bir masaya yatırmamız lazım. Bir şeyleri de aceleye getirmek istemiyorum.Belki insanların kulağına çok hoş gelmeyecek ama biz şu milli aradan sonra, her şey yerli yerine oturana kadar gerekirse iki hafta sonra başlayalım oynamaya.Gerekirse iki hafta daha ertelensin. Yani ben bu kadar ciddi düşünüyorum.Bir şeye başlandı. Komple ne yapılacaksa, nasıl temizlenecekse yapılsın. Ondan sonra da bir daha bunun üstünde konuşmayalım.'' ifadelerini kullandı.Duhuliye.com